+45 70 20 56 56 Man-Tors 8.30-16.30 | Fre 8.30-16.00

SonicWall

Løsninger inden for netværkssikkerhed, emailsikkerhed, sikker mobiladgang og rapportering

SonicWall sikrer små, mellemstore og store netværk mod cybertrusler. SonicWall yder beskyttelse mod tyveri og datakorruption, samtidig med at det interne netværks integritet bevares. SonicWall leverer optimale sikkerhedsløsninger for hele virksomheden til at etablere og vedligeholde et stærkt sikkerhedsgrundlag. Fra netværksendpoints til data og identiteter; dette er sikkerhedsløsninger der reducerer risiko og kompleksitet, så du kan udvide din virksomhed.

I FOKUS HOS SONICWALL

Nye SonicOS 7

Den nye SonicOS 7-arkitektur er SonicWalls mest avancerede sikkerhedsoperativsystem og er kernen i de nye fysiske og virtuelle firewalls fra TZ, NSv og NSsp serierne.

Seneste udgivelse fra SonicWall

SonicWall har endnu en gang udvidet deres Boundless Cybersecurity-model. Dette for at kunne levere multi-gigabit-trusselsbeskyttelse med en ny NSa-model, samt tilbyde flere måder at distribuere sikker SD-Branch-løsninger via tre omkostningsseffektive og nye TZ firewalls.

Slip af med det konventionelle

SonicWall Boundless Cybersecurity sikrer sømløse beskyttelsesorganisationer, der stopper selv de mest skjulte cyberangreb, inklusive ubegrænsede eksponeringspunkter og stadig mere fjerntliggende, mobile og skyudstyrede medarbejdere.


EVENTS

EVENTS

KONTAKT INFINIGATES SONICWALLS TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra SonicWall, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os