Jobmuligheder

Vil du være en del af Team Infinigate?

 Er du vores nye kollega?

Hos Infinigate er vi stolte af vores medarbejdere. Vi søger derfor altid efter motiverede, nye kolleger, som ønsker at gøre en forskel sammen med os. Vores organisation udvikler og investerer i medarbejderne, så de får de bedste muligheder for at levere en service af høj kvalitet.

Vi ansætter typisk: 
- Tekniske konsulenter
- Business Development Managers 
- Produktspecialister 
- Inside Sales Renewals & Sales Support Marketing

Kontakt Infinigate


Telefon/kundeservice: +45 70 20 56 56
Support: support@infinigate.dk
Spørgsmål og priser: info@‎infinigate.dk
Bestillinger: salg‎@‎infinigate.dk

LEDIGE STILLINGER:

Business Development Manager

Stilling ledig pr 1/1 2023

Er du vores kommende Business Development Manager? Har du kendskab til it-sikkerhed og gerne branchekendskab enten fra forhandler-, distributør eller producentleddet og har du mod på et spændende job i en dynamisk organisation under udvikling? Så er det sikkert dig, vi leder efter!

Vi søger en udadvendt, salgsfokuseret ressource, der brænder for at vækste awareness og salg hos vores partnere og producenter.

Du er selvkørende, ansvarlig og dedikeret. Fungerer "alene i marken" såvel som en del af vores lokale team på 6 medarbejdere. Du er interesseret i salg men kan også have en lidt mere teknisk baggrund, og du synes det kunne være spændende at være del af en global organisation i vækst.

Lyder dette som noget for dig? Så tag kontakt til os snarest. Vi ansætter pr 1.1 2023.

Din arbejdsplads er i Hvidovre, men da du kommer til at sidde med ansvaret for flere af vores producenter og de partnere, der hører under disse, kan du forvente at være en del udekørende.

Ansøgning og yderligere spørgsmål:

Inside sales / Marketing

Ansættelse nu

Vi søger en inside sales- /marketingperson, der har flair og forståelse for kommunikation i it-branchen og samtidig brænder for mindre administrative opgaver.

Du vil bruge 50% af din tid på marketingopgaver såsom nyhedsbrev, webopdateringer, marketingplanlægning sammen med producenter og forhandlere og eksekvering af mindre events.

Derudover kommer du til at assistere vores account managers med insidesales funktioner, såsom ordremodtagelser og registrering i vores interne systemer. Besvare salgshenvendelser fra vores partnere og hjælpe med praktisk spørgsmål. Et basis kendskab til Navision vil være en fordel men ikke et krav.

Som person er du udadvendt og positiv. God til at snakke med mennesker og med en kreativ tilgang til dit arbejde. Du har måske erfaring med marketing men du kan også være helt nyuddannet med et ønske om at komme ind i en spændende, dynamisk organisation med rig mulighed for at udforske mange forskellige områder af salg og marketing.

Du bliver en del af vores danske team på 7 personer og dit arbejde vil foregå på vores kontor i Hvidovre.

Lyder dette spændende, så tag fat i os for mere information.


Ansøgning og yderligere spørgsmål:

Skriv til Jacob Christensen på jacob.christensen@infinigate.dk

Har du en profil, du mener passer ind i vores virksomhed, så hører vi gerne fra dig.