Kurser

Hold dig opdateret på vores producenters portefølje

Salg og teknik - vi kan det

Vi tilbyder en række tekniske kurser og salgskurser som fokuserer på løsninger i vores sikkerhedsportefølje. Målet med vores tekniske kurser er at give dig praktisk viden om installation, konfiguration og fejlsøgning af produkterne.

Salgskurserne giver dig et overblik over løsningerne, hvordan licenseringen fungerer og giver dig de argumenter du har brug for for at kunne sælge mere.

Infinigate er også autoriseret kursuscenter for flere af vores leverandører og kan hjælpe dig med at blive certificeret på dit partnerniveau. Sammen med vores leverandører arrangerer vi også regelmæssige workshops, events og andre aktiviteter for at informere dig og dine kunder om løsningerne vi tilbyder. Målet er at forklare de vigtigste funktioner og informere om hvor produkterne og produktfamilierne kan implementeres.


Individuelle kurser

Ønsker du at afholde et kursus for dine ansatte eller kunder inden for et bestemt område hos jer?

Tag en snak med os, for udover at afholde faste workshops og kurser i vores lokaler, har vi også mulighed for at skræddersy både workshops og certificeringskurser efter jeres behov, og kan afholde hos jer eller på en ønsket lokation.

Kursuskalender

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål omkring kurser, certificeringer og uddannelser. Tag fat i os for mere info.
 info@infinigate.dk
Kontakt os