Infinigate Opkøber Nuvias


Infinigate Group har officielt opkøbt Nuvias' underenhed, Cyber ​​​​Security and Secure Networking i Europa. Opkøbet vil gøre Infinigate Group til en endnu stærkere værdiskabende distributør i Europa med en forventet omsætning på 1,4 milliarder euro i 2023. Med en større geografisk dækning og en udvidet leverandørportefølje til SMB-, Enterprise- og MSP-markedet er opkøbet et stort skridt, der understøtter Infinigates plan om at vokse som en førende IT-sikkerhedsdistributør i Europa.

Dette betyder ydermere, at Nuvias Cloud-løsningstilbud vil blive del af vores portefølje. Her er en lille smag på, hvad vi i fremtiden vil tilbyde: 

GitHub

Alle der er noget i IT-verdenen har hørt om GitHub - de tilbyder nemlig en af de mest ekspansive og brugte softwareudviklings-infrastrukturer, med fokus på open-source platforme der sikkert kan udvikles gennem Cloud. Udover dette har GitHub prisvindende, indbygget sikkerhedsfeatures - et must-have for udviklere. 

Versa Networks

Versa Networks tilbyder en af de mest komplette cloud cybersec infrastrukturer. Versa SASE er skalerbar og pålidelig, og har en bred vifte af tjenester, som hjælper med at undersøtte IT-sikkerhedsinfrastruktur i virksomheder, herunder detaljerede netværksanalyser og multi-tenancy arkitektur. 

NetScout Systems

NetScout systems er Cloud-teknologi når det er bedst: synlighed, tilgængelighed og performance, alt i ét sted. Med fokus på at minimere disruption i virksomheder, bruger NetScout et kompleks netværk af smart data technology og smart analytics til at skabe kundeinsigter og datainfrastrukturer, på tværs af netværk, i real-time. 

Tintri Software

Tintri har længe været på forkant med cloud data storage-løsninger for virksomheder, og har en god historik med sofistikeret, innovativ og kundevenlig software. Med fokus på udvikling og justerbarhed, er Tintri et stærkt værktøj for ethvert data center, som har brug for overblik og indsigt med brugervenlig data management. 

Riverbed Technology

Flere virksomheder nu om dage er udfordret af den hybride arbejdsstruktur, som har vendt helt om på måden man tilbyder IT-systemer og sikkerhed. Riverbed Technology er bedst-i-test for datadelingssystemer, med deres Unified Observability platform, som gør individuelt arbejde til samlet aktion. 

Vil du vide mere?

Kontakt Infinigate for flere detaljer og information om opkøbet og fremtidige producenttilbud.