VECTRA

SIKKERHEDSLØSNINGER SOM TÆNKER SELV

Cyber-security systemer, der registrerer og forudsiger angreb. 

Vectra Networks anvender en patenteret kombination af computervidenskab, machine learning og adfærdanalyseteknikker til at opdage og forudsige ondsindet netværksadfærd uden at stole på klassiske signaturer eller whitelistings.

I FOKUS HOS VECTRA

Bliv ekspert på Vectra denne vinter

Udbyg dit kendskab til Vectra. Det er to nye certifiseringskurser tilgængelige (Online & On-Demand) som du som Vectra-partner kan finde i partnerportalen.

Vectra + Microsoft = SOC Visibility Triad

Vectra og Microsoft arbejder sammen for at hjælpe sikkerhedsafdelingerne med at få endnu større åbenhed og muligheden for at stoppe cyberangreb. SOC Visibility Triad kalder visionen, som Gartner har identificeret, nødvendig for at fremtidige SOC'er skal kunne stoppe fremtidige trusler.

Vectra Cognito til Office365

Vil du lære mere om Vectra Cognito til Office 365? Lyt til On-Demand Webinaret og lær hvordan Vectra opdager cyberangreb og jager trusler på den hurtigste og mest effektive måde - både i Public Cloud, private datacentre og virksomhedsmiljøer.

PRODUKTER

COGNITO STREAM

Cognito Stream leverer sikkerhetsberiget metadata til SIEM-er for tilpasset genkendelse Løsningen trækker hundrede vis af metadataattributter ud fra netværkstrafikdata og præsenterer dem i et kompakt, brugervenligt Zeek-format som benytter de eksisterende softwareværktøjer. 

LÆS MERE

COGNITO RECALL

Cognito Recall jager og undersøger trusler fra skyen. Løsninger søger proaktivt efter trusler og undersøger hændelser i hele miljøet, herunder datacenter, cloud og IoT-enheder.

LÆS MERE

COGNITO DETECT

Detektion and Respons baseret på AI-teknologi. Løsningen registrerer og reagerer på angreb i skyen, det lokale datacenter, IoT og virksomhedsnetværk.

LÆS MERE

COGNITO DETECT FOR SaaS

Med Cognito Detect for Saas ønsker Vectra at modvirke én af ​​de største risici i dagens infrastruktur: Erhvervelse af konti i Office 365. 

LÆS MERE

Hvorfor Vectra?

- Vectra identificerer og udpeger cyberangreb i realtid.

- Vectra prioriterer angreb som udgør den største trussel, ikke advarsler fra uendelige logs.
 
- Vectra arbejder uden behov for signaturer eller reputation lists.

- Vectra opdager mistænkelig adfærd og målrettede angreb.

KONTAKT INFINIGATES VECTRA TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Vectra, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os