RSA

SECURITY STARTS WITH IDENTITY

Løsninger inden for stærk godkendelse, sikker adgang og identitetsstyring.


Identitetsstyring er vigtigere end nogensinde. Det er også mere komplekst end nogensinde at få styr på, hvem der har adgang til oplysningerne. RSA sikrer, at virksomheder kan give deres medarbejdere adgang til oplysningerne på en fleksibel, bekvem og sikker måde. RSA beskytter millioner af brugere over hele verden og hjælper mere end 90% af Fortune 500-virksomheder til konstant at trives og løbende tilpasse sig forandringer.

I 2021 opdelte RSA sine 4 forskellige produktområder i 4 forretningsenheder. Tilbage under RSA-brandet er løsninger til identitetsstyring og sikkert login, herunder SecurID.

NYHEDER HOS RSA

AMOS GREEN TALER MOBILE DEVICE MANAGEMENT OG MOBILE THREAT DETECTION

MDM (Mobile Device Management) og MTD (Mobile Threat Detection) handler ikke blot om at administrere mobile enheder; det handler om at låse deres fulde potentiale op, samtidig med at de opretholder de højeste sikkerhedsniveauer. Med Amos Greens ekspertise dykker vi ned i MDM/MTD verdenen og sikrer, at dine enheder ikke kun administreres, men også optimeres for maksimal ydeevne

2023 RSA ID IQ REPORT

RSA har gennemført en undersøgelse for at evaluere viden og meninger om identitetsstyring blandt brugere over hele verden. Rapporten viser, at forventningerne til AI er høje! 91% forventer, at sikkerhedsudbyderen bruger AI til at automatisere og skabe mere sikkerhed. 

RSA MOBILE LOCK UDFORDRER RISICIENE

Forøg sikkerheden på mobilenheder med låst godkendelse. Se nærmere på RSA® Mobile Lock!

KENDER DU TIL JOINERS, MOVERS, LEAVERS?

Med SecurID Identity Governance and Life Cycle kan virksomheder automatisere og streamline, så sikkerhedskrav og regler kan opfyldes, og brugere administreres automatisk afhængigt af den rolle og autorisation, de er tildelt.

PRODUKTER

                                                                                 

OM INFINIGATE


Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhed. For leverandørerne i vores portefølje tilbyder vi kvalificeret support, uddannelse, markeds- og salgssupport. Vi hjælper dig som forhandler med at udvikle din sikkerhedsforretning. Vil du vide mere om IT-sikkerhed og ikke er IT-forhandler, er du også velkommen til at kontakte Infinigate. Vi giver gerne råd og tips om IT-sikkerhed!