RSA

SECURITY STARTS WITH IDENTITY

RSA vender tilbage dets rødder, med eksklusiv fokus på det felt de har revolutioneret siden dets start: Identitet. 

Identitetsstyring er vigtigere end nogensinde. Det er til gengæld også sværere og mere komplekst end nogensinde at godkende identiteter og information. 
RSA sikrer, at virksomheder kan give deres medarbejdere adgang til informationer på en fleksibel, bekvem og sikker måde. 
RSA beskytter millioner af brugere verden over og hjælper mere end 90% af Fortune 500-virksomhederne med at tilpasse og opretholde en robust sikkerhed.

I FOKUS HOS RSA

RSA relancerer sig med fokus på identitet

RSA vender tilbage til rødderne af deres virksomhed, og erstatter nu deres tidligere SecurID brand med RSA som helhed. Mere end blot et navneskift, lanceringen betyder en ny fokus på hvad RSA har revolutioneret i så mange år: identitet og sikkerhedsgodkendelse.

Endelig: Hybrid IAM

Hybrid hybrid har ofte haft dårlige konnotationer. Det forbindes med en overordnet fokus, som kan efterlade kritiske åbninger på det fundamentale sikkerhedsniveau. Ikke længere. RSA tilbyder den mest fyldestgørende hybrid cloud-løsning for identitet og godkendelse, og giver endda en hånd med setup. Læs mere her.

Datasheet: DS100 authenticator

Vil du vide mere om, hvad RSA præcist kan tilbyde? Her finder du et eksempel på en klassisk produktlinje fra RSA; fysiske authenticators. Med robust sikkerhed og let portability, er RSA authenticators perfekt til det hektiske arbejdssted, der stadig kræver altomfattende identitetssikkerhed.

PRODUKTER

RSA produktkatalog


RSA har et stort udvalg af produkter, alle sammen verdensklasse inden for deres speciale. 


RSA ressourcer


E-bøger, rapporter, webinarer og mere. Her finder du fortiden, nutiden og fremtiden inden for IT-sikkerhed.


NYHEDER

EVENTS

KONTAKT INFINIGATES RSA TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra SecurID, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os