RSA

Altid ét skridt foran med RSA

RSA er blandt verdens ledende aktører inden for IT-sikkerhed, og den absolutte markedsleder inden for autentificering. De er opdelt i 4 produktenheder, hvor Infinigate tilbyder 3 af disse. 

RSA, der er førende inden for cybersikkerhed og risikostyring, hjælper organisationer med at tackle udfordringer inden for sikkerhed, risikostyring og onlinesvindel i en digital verden. RSAs løsninger er designet til effektivt at spore og reagere på cyberangreb, styre brugeradgang og reducere operationel risiko, svindel og cyberkriminalitet. RSA beskytter millioner af brugere over hele verden og hjælper mere end 90% af Fortune 500-virksomhederne til succes og løbende tilpasse sig ændringer.

RSAs enheder

SecurID

RSAs flagskibsprodukt SecurID garanterer sikkert login og identitetsstyring, skræddersyet til alle niveauer af infrastrukturer. Dette indebærer blandet andet multi-factor authentication (MFA) og security Security Identifiers (SID).

Netwitness

Området Security Information and Event Management (SIEM), Extended Detection and Response (XDR), Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) & User Entity Behavior Analytics (UEBA) findes nu under divisionen Netwitness.

Archer

Archers hovedområder er compliance, risk-management og IT-integrationer, skabt til alle systemer uanset kompleksiteten og dybden af implementationen.

RSA som selvstændigt firma

Rohit Ghai, CEO hos RSA skitserer visionen for RSA's fremtid som et uafhængigt selskab.

KONTAKT INFINIGATES RSA TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra RSA, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling eller Flemming Christensen direkte på 22 10 52 06 eller flemming.christensen@infinigate.dk.
salg@infinigate.dk
Kontakt os