RSA

SECURITY STARTS WITH IDENTITY

RSA vender tilbage dets rødder, med eksklusiv fokus på det felt de har revolutioneret siden dets start: Identitet. 

Identitetsstyring er vigtigere end nogensinde. Det er til gengæld også sværere og mere komplekst end nogensinde at godkende identiteter og information. 
RSA sikrer, at virksomheder kan give deres medarbejdere adgang til informationer på en fleksibel, bekvem og sikker måde. 
RSA beskytter millioner af brugere verden over og hjælper mere end 90% af Fortune 500-virksomhederne med at tilpasse og opretholde en robust sikkerhed.

I FOKUS HOS RSA

RSA relancerer sig med fokus på identitet

RSA vender tilbage til rødderne af deres virksomhed, og erstatter nu deres tidligere SecurID brand med RSA som helhed. Mere end blot et navneskift, lanceringen betyder en ny fokus på hvad RSA har revolutioneret i så mange år: identitet og sikkerhedsgodkendelse.

Endelig: Hybrid IAM

Hybrid hybrid har ofte haft dårlige konnotationer. Det forbindes med en overordnet fokus, som kan efterlade kritiske åbninger på det fundamentale sikkerhedsniveau. Ikke længere. RSA tilbyder den mest fyldestgørende hybrid cloud-løsning for identitet og godkendelse, og giver endda en hånd med setup. Læs mere her.

RSA Mobile Lock lanceres

RSA har nu lanceret deres nyeste innovation inden for IT-sikkerhed: let, mobil datasikkerhed, som man kan medbringe overalt. Med stigende grad af dynamik i arbejdspladsen, er det vigtigere end nogensinde, at IT-sikkerhed følger med i hjemmekontoret, og det kan RSA sørge for.

PRODUKTER

RSA produktkatalog


RSA har et stort udvalg af produkter, alle sammen verdensklasse inden for deres speciale. 


RSA ressourcer


E-bøger, rapporter, webinarer og mere. Her finder du fortiden, nutiden og fremtiden inden for IT-sikkerhed.


Ny struktur i RSA
01.10.2021

Læs om alt du har brug for at vide om det nye RSA.

KONTAKT INFINIGATES RSA TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra SecurID, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os