IVANTI

MAKE YOUR WORKPLACE POSSIBLE EVERYWHERE

Ivanti finder, beskytter og gendanner enhver enhed, overalt, automatisk. 
Ivanti tilbyder produkter og løsninger, der hjælper store og små virksomheder overalt i verdenen med at få kontrol over deres kunder og enheder. Med fokus på automatisering og centralisering tilbyder Ivanti klientbeskyttelse for alle mobile enheder, uanset om de er del af virksomheden eller privatejet af personale. 

Ivantis hyperautomatiseringsplatform tager overvågnings-, administrations- og sikkerhed til et nyt niveau. 

I FOKUS HOS IVANTI

Ivanti Everywhere Workplace Report 2022

En ny Ivanti Research survey har været i kontakt med næsten 5000 kontorarbejdere, og 2000 IT-professionelle fra de førende lande inden for IT-sikkerhed, heriblandt USA, England, Sverige og Tyskland. Med henblik på at forstå folks attitude overfor hjemmearbejde, og hvordan den nye decentraliserede platform påvirker folk, er denne rapport obligatorisk læsning for at få perspektiv på den nye arbejdsinfrastruktur.

Ivanti udnævnt som leder af Gartner

Gartner® Magic Quadrant™ har udnævnt Ivanti som førende inden for IT Service Management (ITSM) værktøjer. Læs artiklen for mere om Gartners vurdering af Ivanti, og hvilke hovedfaktorer man skal overveje når man vælger ITSM.

6 tips til et godt IT-forsvar

Chief Security Officer for Ivanti Daniel Spicer gennemgår de vigtigste elementer for en god sikkerhedsinfrastruktur, og rollen som god administration af sine enheder spiller i et skudsikkert forsvar mod ransomware og phising.

Ivanti udgiver ny partnerportal
26.09.2022

Ivanti har netop udgivet deres nye partnerportal - se hvad den kan her!

KONTAKT INFINIGATES IVANTI TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Ivanti, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.
salg@infinigate.dk
Kontakt os