Infinigate

Den førende distributør af it-sikkerhed i Europa

Om Infinigate


Infinigate blev etableret i 1996 som den første europæiske distributør af internetteknologier. Siden 2002 har Infinigate udelukkende specialiseret sig i distributionen af ​​it-sikkerhedsløsninger til bæredygtig beskyttelse af it-netværk, servere, enheder, data, applikationer og skyen.

Som fokuseret VAD fokuserer vi på innovative og effektive løsninger til virksomheder og leverer derudover en række ekstra services inden for teknologi, marketing og salg.

Efter flere vellykkede tilgange til markedet og opkøb er det vores formål at fortsætte vores geografiske ekspansionsstrategi. Infinigate-gruppen har i dag ca. 500 ansatte fordelt på 11 lande i Europa (Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, Sverige, Norge, Danmark og Finland), som alle er repræsenteret lokalt, og derudover er datterselskabet Acmeo MSP & Cloud en integreret del i gruppen.

Infinigate dækker næsten 85% af det vesteuropæiske cybersikkerhedsmarked og har således etableret sig som en førende Value Added Distributør inden for Cybersikkerhed, Cloud & MSP i Europa.


DOWNLOAD INFINIGATE INFO- OG KONTAKTARKSe filmen for mere info om hvorfor du skal arbejde med Infinigate DKHer finder du nyt fra Infinigate

Ivanti partner abonnement opdatering
13.12.2022

Ivanti reviderer deres partner abonnement program - læs den vigtige info her.

Infinigate Partner Julefrokost 2022!
25.10.2022

Tilmelding til Infinigates julefrokost 2022 er åben!

Cybereason ransomware report 2022
24.10.2022

Cybereason har udgivet deres overblik over ransomware - statistikken er shockerende. 

Ivanti udgiver ny partnerportal
26.09.2022

Ivanti har netop udgivet deres nye partnerportal - se hvad den kan her!

Yubico academy
23.09.2022

Mangler du Yubico marketing assets, generel viden, eller måske er du nysgerrig på et specifikt Yubico produkt - Yubico har det her. 

Infinigate Holding

Infinigate Holding med base i Rotkreuz / Schweiz er moderselskab for Infinigate Group. Holdingselskabet er primær ansvarlig for koncernstrategien, leverandør- og investorforhandlinger samt den overordnede ledelse og kapitalmarkedsaktiviteterne.

Infinigate er i øjeblikket repræsenteret med virksomheder i 11 europæiske lande.