CYCOGNITO

ATTACK SURFACE MANAGEMENT - REDEFINED

Automatiseret SaaS platform som tester sikkerheden og beskytter organisationer.
Ved brug af avanceret machine learning kan CyCognito analysere, udforske og måle hele den grænseflade hvorpå en virksomhed findes på internettet - og alle punkter hvor de kan angribes eksternt fra. CyCognito påtager sig angriberens perspektiv til at udforske svagheder i netværket, med topmoderne teknologi, så virksomheder pålideligt kan sikre alle indgange til deres systemer. 

I FOKUS HOS CYCOGNITO

Hvordan virker CyCognito?

Gennemgå CyCognitos korte guide til, hvordan deres system garanterer et sikkert netværk, med intelligent brug af machine learning og sofistikeret algortimeværk.

CyCognito kundebase stiger med 300%!

En lang række Fortune 500 firmaer har allerede indset CyCognitos potentiale i IT-sikkerhed, og gennem deres partnerprogram er både deres kundeandel og omsætning steget med trecifret tal. Find ud af her, hvorfor CyCognito er så eftertragtet.

Use case: CyCognito mod ransomware

Ransomware var en af de mest udbredte angreb på virksomheder i 2021, og angrebsfrekvensen forventes at stige endnu mere i 2022. Læs mere om hvordan CyCognitos uundværlige hjælp kan forhindre ransomware-angreb, med udgangspunkt i et ægte scenarie.

PRODUKTER

CyCognito Security Platform

Continuous Attack Surface Protection

CyCognitos sikkerhedsplatform eliminerer de nemmeste veje gennem sikkerheden, med avanceret analyse af en virksomheds system. 

LÆS MERE

Se CyCognito i praksis med deres demo video, og lær hvordan det kan integreres i virksomheders systemer. 

Velkommen Cycognito
16.02.2022

Infinigate tilføjer endnu en producent til deres arsenal mod sikkerhedstrusler, nu CyCognito. CyCognito er unik blandt Security Platform producenter, med deres specielle taktik som skaber optimal sikkerhed på tværs af hele et systems præsens på internettet. Find ud af hvordan her.

KONTAKT INFINIGATES CYCOGNITO TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra CyCognito, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.
salg@infinigate.dk
Kontakt os