Infinigate ID Connect

Styrk din vækst inden for hardware, software og "as-a-service"

Mange it-virksomheder kæmper med kompleksiteten i overgangen til hybride og "as-a-service"-leveringsmodeller. Selvom der er onlinemarkedspladser, som kan hjælpe, tilbyder disse sjældent den komplette ekspertsupport, du behøver for at kunne navigere markedet, identificere nye muligheder eller at skabe hurtig vækst i din virksomhed.

Infinigate lukker hullet med lanceringen af ID Connect, som konsoliderer digitale værktøjer og ekspertise fra hele Infinigate Group i én kraftfuld partnerportal.

Via enkeltlogon giver ID Connect dig adgang til alle de tjenester, ressourcer og data, du behøver for at identificere og handle på traditionelle og "as-a-service"-muligheder.
Disse omfatter:
  • Digitale slutpunkt-til-slutpunkt-tjenester Fra køb af hardware til levering af cloud-abonnementer og MSP-programmer
  • Adgang til vigtige indsigter Herunder ordrestatus, lagerbeholdninger og oplysninger om kundernes hardware-, software- og abonnementsfornyelser
  • Forudbygget marketingmateriale Opbyg og udrul marketingkampagner hurtigere
  • Al den seneste leverandøruddannelse Opkvalificer og forbered dine medarbejdere på succes

ID Connect suppleres med professionel support og forretningsplanlægning leveret af vores ekspertteams. Dette sikrer, at du kan accelerere din transformation og bringe nye tjenester på markedet hurtigere.

De vigtigste fordele ved ID Connect


ID Connect er din gateway til strømlinet drift og uendelige muligheder.
Skift hurtigt til cloud- og "as-a-service"-salg
Få mere enkle transaktioner hurtigere
Få indbringende aftaler i hus hurtigere
Med en skalerbar cloud-platform, der kan tilpasses, og som muliggør problemfri administration af din cloud- og MSP-forretning.
Køb og administrer hardware, software og tjenester hurtigt og nemt – alt sammen på ét sted.
Med priser og lageroplysninger i realtid, der gør det muligt for dig hurtigt at få flere aftaler i hus.
Identificer og reager på kundemuligheder og markedstendenser
Reducer dine driftsomkostninger
Opkvalificer din virksomhed
Med datadrevne analyser, der hjælper dig med at træffe informerede beslutninger og generere flere indtægter.
Baseret på automatisering, drevet af vores investeringer i vores åbne API-struktur og specifikke integrationer med partneres PSA-systemer (Professional Service Automation).
Skræddersyede kurser og on-demand-uddannelse hjælper dig med konsekvent at opgradere færdigheder og levere gode resultater til dine kunder.

Funktioner i ID Connect


ID Connect giver dig enkeltlogon-adgang til næste generation af vores digitale tjenester, hvor som helst og når som helst. I portalen finder du alle de oplysninger og værktøjer, du behøver for at fremskynde overgangen til hardware-, software- og "as-a-service"-forretningsmodeller med flere komponenter.
Digital Marketplace En dynamisk hub med vores onlinebutik, Infinigate Cloud Marketplace og MSP-abonnementportal. Med Marketplace bliver det hurtigere og enklere at imødekomme kundernes forskellige teknologibehov og at udfærdige tilbud på produkter og tjenester fra flere leverandører.
Sales and Order Admin Strømlin din virksomhed baseret på automatisk adgang til produkt- og prisoplysninger, lagerbeholdninger og fakturadata – alt sammen leveret via sikre integrationer. Det hjælper dig med at administrere dine ordrer og udforske omfattende kundeanalyser.
Professional Services & Support Når du bruger vores hub til professionelle tjenester og support, får du adgang til specialister på tværs af Infinigate-virksomheden. Løs leverandørspecifikke supporttickets, cloud-supportopkald eller white-label-supportanmodninger – alt sammen fra et enkelt adgangspunkt.
Training Vores uddannelsesressourcer, leveret af Infinigate-eksperter, giver dine medarbejdere redskaberne til at trives i et it-landskab i konstant udvikling og udstyrer dig med vigtige færdigheder, der er nødvendige for at opfylde dine kunders teknologibehov.


Udforsk en ny verden af muligheder

Administrer og skaler din virksomheds rentabilitet, udnyt datadrevne indsigter, og muliggør problemfri digitale transaktioner fra start til slut med ID Connect.


Er du klar til at tilmelde dig?


Vi glæder os til at byde dig velkommen til ID Connect.
Klik på knappen herunder for at anmode om din konto.
Er du ikke Infinigate-partner endnu?

Oplev vores værditilvækst på første hånd. Indsend dine oplysninger, så vil en af vores specialiste