Entrust

Easy to implement. Easy to manage. Easy to Scale.

Entrust er et veletableret selskab på det globale it-sikkerhedsmarked. Med over 2200 ansatte over hele verden og et netværk af globale partnere tilbyder Entrust løsninger til kunder i 150 lande.

Med fokus på brugervenlighed, uden at det påvirker sikkerhed og funktionalitet tilbyder Entrust løsninger til sikker login (MFA), kryptering og styring af identiteter og certifikater i offentlige netværk (PKI).

I FOKUS HOS ENTRUST

Adgangvalidering med Entrust

Det er vigtigt med flere valgmuligheder hvad angår validering. En række faktorer afgør, hvilken mulighed der fungerer bedst i hvert enkelt tilfælde. Entrust hjælper dig med at vælge den rigtige validering til hver situation ud af mere end 10 mulige.

Entrust Identity & Access Management

Hurtig, omkostningseffektiv multi-factor authentication (MFA) løsning, der muliggør en Zero Trust tilgang for Windows-baserede organisationer.

Identitet er det nye perimeter for en ekstern arbejdsstyrke

Læs hvilke forventninger Entrust entrust har til digitale identiteter og databeskyttelse for det kommende år.

PRODUKTER

Identity and Access Management

- Identity as a Service

- Identity Enterprise

- Identity Essentials

LÆS MERE

Certificate Solutions

- Digital Certificates

- Digital Signing

- Publik Key Infrastructure (PKI)

- Cryptographic Center of Excellence

- Internet of Things (IoT) Security

- Mobile Device Management (BYOD)

LÆS MERE

Hardware Security Modules

- nShield HSMs

- nShield Software

- Management and Monitoring

LÆS MERE

Identity as a Service

Entrust Identity as a Service (IDaaS) gør det muligt med pålidelige identiteter for jeres medarbejdere, så de kan engagere sig sikkert og problemfrit med virksomheden. Entrust's intelligente IAM-platform lader kunden implementere en Zero Trust-tilgang, der giver brugergodkendelse, autorisation og adgangskontrol til de rigtige ressourcer når som helst og hvor som helst.
Læs om alle fordelene ved Entrust Identity as a service og kom i gang.


Beskyt din organisation mod moderne sikkerhedstrusler ved at bruge branchens førende digitale sikkerhedsløsninger til ethvert miljø - Cloud, Local eller IoT-enheder.

MFA for windows
29.03.2022

Microsoft tilbyder ikke længere support for multi-faktor autentificering på Windows enheder. Men Entrust gør! Læs alt om deres services og løsninger i deres produktblad her.

Entrust teknisk kursus
02.12.2021

Deltag gratis på Entrust teknisk kursus: Identity-as-a-Service

Global Encryption Trends Study
27.04.2021

Opdag hvordan organisationer håndterer krypteringsstrategier og datasikkerhedstrusler på tværs af flere skyer. Resultaterne er klare: følsomme data er stadig i fare og mere spredte end nogensinde.

KONTAKT INFINIGATES ENTRUST TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Entrust, eller vil du have mere information, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdelning.
salg@infinigate.dk
Kontakt os