RUBRIK

Securing the world’s dataRubrik Zero Trust Data Security Company™, leverer datasikkerhed og driftstabilitet til virksomheder. Rubriks store idé er at levere datasikkerhed og databeskyttelse på en platform, herunder: Xero Trust Data Protection, ransomware-undersøgelse, hændelseskontrol, følsom dataopdagelse og koordineret applikationsgendannelse.Nyheder fra Rubrik

Hvorfor Rubrik?

Rubrik er en cybersikkerhedsvirksomhed, der fokuserer på meget mere end bare sikkerhedskopiering af data. Få mere at vide om, hvordan Rubrik implementerer Zero Trust Data Security for at beskytte dine data.

Få en demo av Rubrik Security Cloud

Bliv ustoppelig mod cyberangreb og driftsfejl. Rubrik Security Cloud hjælper dig med at beskytte dine data, overvåge datarelaterede risici og gendanne data og applikationer, så du kan holde din virksomhed i gang.

Rubrik udnævnt som leder i Gartner® Magic Quadrant™

For fjerde gang i træk er Rubrik blevet udnævnt til leder og den med den længste vision i Gartners Magic Quadrant for softwareløsninger til sikkerhedskopiering og gendannelse af virksomheder i 2023.

OM INFINIGATE


Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhed. For leverandørerne i vores portefølje tilbyder vi kvalificeret support, uddannelse, marketing og salgssupport. Vi hjælper dig som forhandler med at udvikle din sikkerhedsforretning. Hvis du vil vide mere om IT-sikkerhed og ikke er IT-forhandler, er du også velkommen til at kontakte Infinigate. Vi giver gerne råd og tips om IT-sikkerhed!