Vectra og Microsoft opfylder visionen om SOC Visibility Triad


Hæv dit sikkerhedsoperationscenter (SOC). Med Vectras dybe produktintegration med Microsoft Defender ATP og Microsoft Azure Sentinel forhindrer du angribere i at få fodfæste!

Derudover er Vectra også blevet inviteret som medlem af MISA - Microsoft Intelligent Security Association. Dette er en udvalgt gruppe på 100 strategiske sikkerhedspartnere, som Microsoft vælger. At være MISA-medlem er en stærk validering af partnerskab og integration med Microsofts økosystem.

Sigtbarhed


Det er umuligt at forsvare det, man ikke kan se. Kombiner en 360-graders visning af identiteter og interaktioner på tværs af skyen og dit Vectra-datacenter. Enhed på jorden og procesdisplay med Defender ATP. Rig på applikations- og logdata fra SaaS-distributioner såsom O365 i Azure Sentinel

Øjeblikkelig indsigt


Når angriberne er i dit miljø, er hastighed vigtig. Bring Vectra High Fidelity Behavioral and Identity Detection direkte til Sentinel-projektmappen for øjeblikkelig opmærksomhed. Arman-analytikere med rig værtsniveauinformation fra Defender ATP direkte i Vectra til hurtigere undersøgelser.

Detaljeret svar


Bloker og isoler angribere, ikke ressourcer. Reducer risikoen for overtrædelser ved at udføre øjeblikkelige håndhævelsesforanstaltninger fra Vectra tættere på kilden ved hjælp af Defender ATP. Automatiser Azure Sentinel-hændelsessvar baseret på konfigurerbare trusselværdier og tærskler fra Vectra.

Network Defection and Response er essentiel for SOC Visibility Triad.


NDR er den hurtigste og mest effektive måde at finde trusler på i din sky, datacenter, virksomhedsnetværk og IoT-enheder. Ved at automatisere analysen af ​​brugere, enheder og deres trafik og samtidig prioritere alarmer sparer du værdifuld tid.

Læs mere

ØNSKER DU HJÆLP TIL AT KOMME I GANG?

Vectra-teamet hos Infinigate hjælper dig gerne. Kontakt os i dag!
salg@infinigate.dk
Kontakt os