Få kontrol over sikkerheden i Office 365


Mange virksomheder har implementeret Microsoft Office 365 i deres forretning, og med den aktuelle udvidelse af mobile arbejdspladser er cloud-sikkerhed blevet en prioritet for de fleste organisationer.

At stole udelukkende på traditionelle sikkerhedsløsninger, såsom at logge ind med MFA, kan gøre dig sårbar over for angreb. Med MFA får du kun et sikkert login - den godkendte session er stadig sårbar og kan kapres af cyberkriminelle. Det er tid til en større og mere moderne cloudsikkerhedsstrategi - Vectra Cognito Detect til Office 365 hjælper dig med at opdage og administrere de trusler, som din godkendte session kan blive udsat for.

Rise in compromised credentials to email accounts

Cloud security failures in the customer's portion of the responsibility model

Breaches taking months or longer to discover

Vil du vide mere om Vectra Cognito til Office 365?


Cognito-platformen fra Vectra giver dig mulighed for at opdage skjulte angribere, der forsøger at komme ind på en pålidelig måde og vil reagere med det samme for at stoppe igangværende trusler fra at blive et databrud. En kritisk del af Cognito-platformen er Cognito Detect, en platform, der registrerer cyberangreb og jagter trusler på den hurtigste og mest effektive måde - både i offentlige skyer, private datacentre og virksomhedsmiljøer.


Tjek On-Demand Webinar fra Vectra. Det adresserer de nyeste trusseltendenser i skyen, hvorfor forebyggende løsninger ikke er nok til at stoppe angreb, og hvordan Vectra Cognito til Office 365 kan hjælpe dig med at stoppe angreb, før de sker.

Lær hvordan Vectra fungerer på kun to minutter

KONTAKT INFINIGATES VECTRA TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Vectra, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os