Operativsystemer; SonicWall SonicOSX 7.0 og SonicOS 7.0 giver enkelhed og synlighed.


Skaler hurtigere, beskyt mere og tag kontrol! Den nye SonicOS 7-arkitektur er SonicWalls mest avancerede sikkerhedsoperativsystem og er kernen i de nye fysiske og virtuelle firewalls fra TZ, NSv og NSsp serien.

Hvad er nyt i SonicOS 7?


  • Avanceret beskyttelse mod krypterede trusler - TLS 1.3-dekryptering registrerer trusler uden at gå på kompromis med ydeevnen.
  • Forenklet integration - Nye Rest API'er giver SonicWall-firewalls mulighed for at integrere med andre sikkerhedsløsninger, herunder Hybrid Policy-orkestratorer, SIEM, RMM, NAC, SOAR og mere.
  • Understøttelse af flere instanser - SonicOS 7 har understøttelse af flere forekomster, der gør det muligt for flere uafhængige firewall-forekomster at køre på den samme hardware for at opnå multi-tenancy og maksimere operationel enkelhed.

Dashboard


Dashboardet er forbedret og giver et omfattende overblik over enhedernes generelle sundhed samt indsigt i trusler baseret på hvad firewalls ser i netværket.

Visualisering


Sikkerhedsregler visualiseres for at reducere brugernes kognitive belastning. SonicOS 7-regelvisualisering giver hurtig og intuitiv indsigt i, hvilken type trafik reglen er beregnet til, hvad den gør ud fra et inspektionsperspektiv, og hvilken trafik der rammer den. Interfacet inkluderer nye funktioner, der forbedrer brugervenligheden.

Optimering


Tilføjelse, fjernelse eller ændring af regler kan føre til forkerte konfigurationer, der udsætter netværk, data og brugere for angribere. SonicOS7 inkluderer nye funktioner såsom synlighed i brugerdefinerede regler, hits, skyggeregelregistrering og regeloptimering for at eliminere miskonfigurationer. Med fokus på forbedret brugervenlighed gør SonicOS 7 det nemmere end nogensinde før at holde basen af ​​sikkerhedsregler pæn og håndterbar.

Overblik


SonicOS 7 giver et topologisk overblik over firewalls og slutpunkter bag dem - inklusive dashboards, der beskriver den trafik, der går gennem firewalls, hvem der er ansvarlig for den, og hvilke trusler den indeholder. Det nye SonicOS Alert Center viser håndterbare alarmer, der gør det muligt for administratoren at reagere øjeblikkeligt på firewallrelaterede hændelser. Den nye Capture Threat Assessment-rapport giver ledere et resumé af indsigt i trafik, risikable applikationer samt et overblik over malware og andre trusler.

KONTAKT INFINIGATES SONICWALL TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra SonicWall, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os