SonicWall introducerer ...


Helt nye NSa, TZ firewalls og debuterer med sin egen SASE-løsning!

I august lancerede SonicWall nye SonicOS7 og Gen 7 firewalls med nye tjenester og teknologi, der giver bedre beskyttelse af organisationer i deres nye hverdag.

Bare tre måneder senere har SonicWall igen udvidet sin Boundless Cybersecurity-model. Dette for at kunne levere multi-gigabit-trusselsbeskyttelse med en ny NSa-model samt give flere måder at distribuere sikre SD-Branch-løsninger via tre omkostningseffektive og nye TZ-firewalls.

For første gang leverer SonicWall let at implementere, let at bruge, nul tillidssikkerhed til organisationer, der opererer i moderne arbejdsmiljøer!

Hvad er nyt i den seneste udgivelse?

SonicWall TZ Firewall Range


De nye firewalls fra SonicWall; TZ270, TZ370 og TZ470 giver flere muligheder for sikker distribution af SD-grenløsninger. De er klar til 5G-teknologi og kan administreres af NSM. Dette giver organisationer en enkel og brugervenlig grænseflade i skyen, så du strømline styring, analyse og rapportering.


Læs mere

SonicWall NSa 2700 Firewall-Appliance


Det nye SonicWall 2700-apparat leverer multi-gigabit-trusselsbeskyttelse til store virksomheder med lav TCO. Firewallen har flere funktioner end nogensinde før og inkluderer SonicOS 7.0 og Cloud Native-administration via SonicWall Network Security Manager (NSM).

Læs mere

Cloud Edge Secure Access

Ny SonicWall Cloud Edge Secure Access er et nyt og robust SASE (Secure Access Service Edge) -udbud, der leverer avanceret nultrust-sikkerhed for at udvide realtidsbeskyttelse ud over perimeteren. Styr og beskyt netværksadgang for både administrerede og ikke-administrerede enheder baseret på identitet, placering og enhedsparametre.


Læs mere

SonicWall Capture Client 3.5


Den nye udgivelse af SonicWall Capture Client 3.5 er designet til at gøre det muligt for MSSP og MSP, som driver mange kunder, at give hurtigere svartid og lavere driftsomkostninger.


Læs mere

Network Security Manager 2.1


Den opdaterede version af SonicWall Network Security Manager (NSM) 2.1 inkluderer flere nye administrations-funktioner samt forskellige muligheder for at implementere NSM lokalt for at hjælpe SOC'er med at køre med større lethed og kontrol.

Læs mere

SonicWall SonicOSX 7


En anden nyhed er, at SonicWalls nye SonicOSX 7 understøtter multi-tenancy eller multi-instans, der gør det muligt for flere uafhængige firewall-forekomster at køre på den samme hardware.


Læs mere

SonicWall Boundless 2020


Gik du glip af dette års største globale begivenhed for partnere og forhandlere? SonicWall Boundless er nu tilgængelig on-demand!

KONTAKT INFINIGATES SONICWALL TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra SonicWall, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os