SERVICES

Se hvad vi tilbyder af services til vores partnere

 

Disse services tilbyder vi vores forhandlere:

Kurser

Vi støtter vores forhandlere med et omfattende udvalg af kurser, webinarer og workshops til certificeringstræning. Vi er et autoriseret træningscenter for en række producenter. Ud over teknisk træning tilbyder vi også salgstræning og webinarer om aktuelle it-sikkerhedsspørgsmål.

Distributionstjeneste

Vi er meget interesserede i at realisere hurtige og effektive processer for vores kunder i tæt samarbejde med dig. Derfor udvider vi konstant vores logistik- og finansielle tjenester baseret på dine krav. Tøv ikke med at kontakte os med dine ønsker!

Marketing

Vores Marketingteam hjælper dig med at generere nye kundeemner og lave salgsfremmende kampagner. Sammen med dig udvikler vi ideer, definerer koncepter og støtter dig i implementeringen af ​​kampagnerne. Brug vores marketingservice til at skabe din succes!

Professionelle services

Hvis det er nødvendigt, kan vores tekniske team hjælpe dig med alt fra rådgivning i projektets startfase til implementering, inklusiv installationen af IT-sikkerhedsløsningen eksternt eller lokalt hos kunden.

Salgsservices

Vores salgsteam er ved din side med specielle tjenester, som vi tilbyder som Value Add-distributør. Dette spænder fra lokal rådgivning til komplet projektsupport.

Teknisksupport

Vores tekniske produktspecialister er tilgængelige for vores forhandlere til post-salgssupport, afhængigt af serviceniveauet hos den respektive producent.

Partnerudvikling

Vi rådgiver dig gerne om både tekniske og kommercielle spørgsmål.