Partnerudvikling

Lad os hjælpe med at vækste din it-sikkerhedsforretning

Webinarer

Er du ny til it-sikkerhed eller er der brands, du ikke kender til? Så lad os sætte et webinar op, hvor vi kan præsentere nye produkter, teknologier og ideer for dig. Vi kan koble vores producenter på, hvis det er nødvendigt, og vi laver også gerne præsentationen sammen med dig for eventuelt interesserede kunder. Lad os høre hvad du har brug for, og så skræddersyr vi et webinar til dig.


Business Development

Vores erfarne medarbejdere vil gerne hjælpe dig med at tilføje nye produkter til din portefølje og udvide nye forretningsområder. Sammen med dig udarbejder vi de nødvendige planer for akkreditering hos producenten og hjælper dig med din forretningsplan. 


Præsentation

Når en kunde er interesseret i en af vores løsninger bistår vi med at svare på spørgsmål og hjælper dig med at inspirere dine kunder - fysisk eller online. 


Messer og Events

Vi hjælper gerne til på messer og events - både jeres egne og tredjeparts. Vi kan stille som ekstra mandskab og optræde neutralt som medarbejdere i din virksomhed eller som tekniske eksperter på vegne af en producent, hvilket skaber tillid hos dine kunder og understreger jeres virksomheds kompetencer.  


Indblik i ny teknologi

Markedet ændrer sig konstant og i høj hastighed. Vi lægger stor vægt på overblik og introduktion af nye teknologier og producenter, så vores forhandlere altid kan være et skridt foran konkurrenterne uden store omkostninger.


Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål omkring services. Tag fat i os for mere info. 
info@infinigate.dk
Kontakt os