Professionelle Services

KONSULENT

Uanset om det er generelle spørgsmål, en introduktion til specielle funktioner eller detaljeret indsigt: erfarne kolleger fra vores tekniske team er glade for at hjælpe vores partnere, selv i forsalgsfasen.


Produktrådgivning, kravanalyse, udvikling af foreslåede løsninger

Ud over generel rådgivning om produkter fra vores producenter tilbyder vi også analyse af kundekrav og design af en tilsvarende løsning. På denne måde sikrer vi, at komplekse it-installationer i sidste ende fuldt ud imødekommer dine kunders ønsker.  


Gennemgang af begreber

Hvis du ikke er helt sikker på, om den løsning, du planlægger, kan dække alle kundens krav, vil vores produktspecialister gerne undersøge det koncept, der er udviklet.


Workshops

Om nødvendigt afholder vi planlægningsmøder med dig og dine kunder online eller på stedet i workshops for at tilpasse hardware og software til det respektive miljø. Samtidig oprettes den nødvendige dokumentation til implementering.


Testinstallation

Vi organiserer gerne en testinstallation for dig og dine kunder, så de kan teste den ønskede løsning igennem, inden de foretager et køb. Vi er altid tilgængelige for spørgsmål om individuelle funktioner og deres konfiguration.


Proof of Concept

Et Proof of Concept går ud over en ren testposition. I dette tilfælde vil vi aktivt guide dig og din kunde gennem testfasen, begyndende med kvalifikation, installation og konfiguration, helt igennem til den afsluttende diskussion.


IMPLEMENTERING

Succesrige projekter kræver normalt hurtig og professionel implementering. Hvis det er nødvendigt, vil vores højtuddannede tekniske team hjælpe dig med installation og implementering af vores løsninger, eksternt eller på stedet hos kunden. 


Beholdningsgennemgang

Ofte har kunden ikke korrekt dokumenterede it-miljøer, hvor en ny løsning skal implementeres. Vi kan aktivt bidrage til opgørelsen.


Installation - Konfiguration - Integration

Når det kommer til installation, konfiguration og integration, kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt, så jævn idriftsættelse ikke længere er et problem selv for kunder uden specialviden eller erfaring. 


Vidensdeling

Som en del af udrulningen af ​​løsningen giver vi dig naturligvis også den viden, du har brug for til videre drift.


Produktanmeldelse

Efter en analyse af kundemiljøet og oprettelsen af ​​en detaljeret resultatrapport bekræfter vi den korrekte implementering af løsningen til din kunde og påpeger også ethvert potentiale for optimering.


WLAN erfaring

Vores medarbejdere har mange års erfaring med planlægning og installation af sofistikerede WLAN-miljøer. Med de metoder og tekniske hjælpemidler, vi bruger, giver vi dig mulighed for at tilbyde en løsning, der er præcist skræddersyet til kunden, uanset producent..


Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål omkring services. Tag fat i os for mere info. 
info@infinigate.dk
Kontakt os