Managed Security

Producenter og Løsninger

 

Managed Security-Løsninger

Komplette MSP-aktiverede løsninger: Vores team arbejder intensivt med MSP-kompatible IT-sikkerheds- og netværksløsninger på markedet og evaluerer disse i henhold til kriterier som f.eks. klientkapacitet, licensering, faktureringsmodel og placering af infrastruktureni forhold til datacentret. Vi stoler på gennemprøvede, cloud-baserede løsninger fra pålidelige producenter.

En oversigt over leverandører, der tilbyder MSP-løsninger

SonicWall

SonicWall giver MSSP'er en række sikkerhedsløsninger, der er fleksible og nemme at administrere. De er i stand til at betjene netværk i alle størrelser og af alle kompleksiteter. Ved hjælp af SonicWalls Global Management System (GMS) kan MSSP'er administrere tusindvis af kunder forskellige steder fra en central placering.

Trend Micro

Traditionelt opbygger MSP'er sikkerhedstilbud "as-the-go" ved at tilføje forskellige leverandører og teknologier. Over tid kan dette skabe siloer, kompleksitet og sikkerhedshuller. Trend Micro MSP integrerer og forenkler sikkerhedsadministration på tværs af beskyttelsespunkter (slutpunkter, e-mail, server og netværk), samtidig med at det giver central synlighed på tværs af alle lag for øget svarhastighed.

WatchGuard

Med WatchGuard er MSSP'er udstyret med et fleksibelt program, en stærk og forskelligartet produktportefølje og et økosystem med teknologiintegrationer, der gør det muligt for MSSP'er at være et skridt foran i et hav af et stadigt voksende og konkurrencedygtigt marked.

Vil du have vores hjælp til MSP?

Vi står klar til at hjælpe dig i gang! Kontakt os for en dialog om hvordan du kommer i gang.
info@infinigate.dk
Kontakt os