YUBICO

MAKING THE INTERNET SAFER FOR EVERYONE

Sikker login til computere, telefoner, online services og servere med YubiKey

Sikker login på en ny måde!

Eksponerede kontooplysninger er den største it-sikkerhedstrussel for virksomheder i dag. YubiKeys sikre multi-faktor-godkendelse beskytter onlinekonti for medarbejdere, partnere og kunder mod ondsindet kode, phishing og angreb via en mellemmand.

Hvorfor Yubico?

 - Sikker godkendelse

Udsatte kontooplysninger udgør den største it-sikkerhedstrussel for virksomheder i dag. YubiKeys sikre multi-factor-godkendelse beskytter online-konti for medarbejdere, partnere og kunder mod ondsindet kode, phishing og angreb via en mellemmand.

- Pålidelig løsning

Førende organisationer i verden, både virksomheder og regeringer, er afhængige af Yubicos godkendelsesprodukter for et sikkert onlinemiljø. Med Yubicos multi-faktor-godkendelse har du fuldstændig kontrol over dine krypterede hemmeligheder.

- Hurtig implementering

Uanset om du har 20 eller 200.000 medarbejdere, er det hurtigt og nemt at implementere YubiKey. Yubico tilbyder en valideringstjeneste, open source serversoftware og hundredvis af applikationsintegrationer.

I FOKUS HOS YUBICO

YubiKey BIO lanceres snart

Snart kan Yubico føje en længe ventet YubiKey til porteføljen, når den nye Biokey lanceres. Med Biokey tilføjes en ekstra dimension af biometrisk godkendelse som giver et endnu højere niveau af sikkerhed.

YubiKey Enterprise abonnement

Nu kan du få YubiKeys på abonnement og tilpasse antallet af nøgler i takt med at virksomheden vokser. YubiEnterprise Subscription tilbyder kunden en fleksibel indkøbsmulighed til nemt at købe og opgradere til de nyeste YubiKeys, i takt med at virksomheden udvikler sig..

Vidste du...

At Google anvender YubiKey? ... At ikke en eneste af Googles 85.000 brugere er blevet phished siden de begyndte at bruge YubiKey? .... At Googles supportomkostninger til nulstilling af passwords er faldet med 92% siden de begyndte at bruge YubiKey?

PRODUKTER

YUBIKEYS 

Nem at bruge – stærk godkendelse.

Branchens førende sikkerhedsnøgle, som muliggør stærk to-faktor, multi-faktor og godkendelse uden brug af passwords.

LÆS MERE

YUBIKEY TIL MOBIL

Stærk mobilgodkendelse.

Sikring af mobiloplevelsen med stærk to-faktor-godkendelse.

LÆS MERE

YUBIHSM 2

Sikrer en moderne infrastruktur.

Hardware Security Module med Root-of-Trust til servere og computerenheder.

LÆS MERE


Hvorfor blive Yubicoforhandler?

Som Yubico-forhandler blir du en del af et eksklusivt udvalg, idet Yubico er meget nøje med at udvælge sine forhandlere. Ved at begrænse antallet af forhandlere pr. land/marked sikrer de nok forretning til alle. I Danmark er det mange muligheder som bare venter på at blive opdaget, og du vil ha en god chance for at opnå store markedsandele.
Yubico academy
23.09.2022

Mangler du Yubico marketing assets, generel viden, eller måske er du nysgerrig på et specifikt Yubico produkt - Yubico har det her. 

Velkommen til YubiKey Bio
08.10.2021

Så er den her endelig - YubiKey Bio!

Hvordan kan Yubico beskytte dig mod phishing?
21.05.2021

Beskyt dig selv mod phishing med Yubicos sikkerhedsnøgle, YubiKey.

KONTAKT INFINIGATES YUBICO TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Yubico, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling eller Flemming Christensen direkte på flemming.christensen@infinigate.dk eller 22105206.
salg@infinigate.dk
Kontakt os