Trend Micro

The Art of Cybersecurity

Sikkerhedsløsninger, der sikrer virksomheder over hele verden
Trend Micro sikrer alle brugernes aktiviteter, alle programmer og alle enheder. Løsningerne beskytter både dit virtuelle og dit cloudbaserede miljø. Serversikkerhedsløsninger i verdensklasse til dit moderne datacenter. Trend Micro har en omfattende portefølje for at passe på it-miljøet i både store og små virksomheder.


Trend Micro website   Trend Micro partnerportal

I FOKUS HOS TREND MICRO

XDR - Cross Layer Detection and Response Demo

Inviter dine kunder til at deltage i denne korte demo. Lær fordelene ved at kombinere email med endpoint detection & -respons. Trend Micros sikkerhedsekspert diagnosticerer et angreb og finder hurtigt ud af, hvad der skete, hvordan, til hvem og hvad der skal gøres derefter.

Trend Micro Cloud One gør sikkerhed i skyen lettere

Alt-i-en sikkerhedsplatform til skyen - Cloud One er en sikkerhedsserviceplatform for virksomheder, der bygger deres platform i skyen.

Trend Micro Vision One - Detecting & response(XDR) på tværs af flere sikkerhedslag

Opdag mere, når I forbinder email, endpoints, servere og opgaver i skyen. Få et bredere perspektiv, bedre kontekst og magten til at undersøge og reagere fra et enkelt sted med et angrebscentreret syn på en hel kæde af begivenheder.

The Art of Cyber Security

For at fejre cybersikkerhed som en kunstform fik Trend Micro en række verdenskendte kunstnere til at tranformere deres sikkerhedsdata om til kunstværker.
Mid year report 2021
11.10.2021

Sikkerhedsrapport fra Trend Micro 

Trend Patching til EOL servere
01.09.2021

Sådan beskytter du dine End-of-Support systemer

KONTAKT INFINIGATES TREND MICRO TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Trend Micro, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os