Trend Micro Cloud One gør cloud-sikkerhed lettere


Alt-i-én sikkerhedsplatform til skyen!

Cloud One er en platform til sikkerhedstjenester til virksomheder, der bygger deres platform i skyen.

Cloud One er designet til at imødekomme din virksomheds sikkerhedsbehov, uanset hvor du er på din rejse til skyen. Hvis du er i udviklingsfasen og udvikler apps og tjenester, kan Cloud One hjælpe med at væve sikkerhed i dit projekt lige fra starten. Hvis du arbejder med operationer, er Cloud One den platform, der hjælper dig med at opdage og forhindre trusler!

Fleksibel


Virksomheder ved, hvilken infrastruktur og hvilke værktøjer og tjenester der er nødvendige for at drive virksomheden - Trend Micros opgave er at tage sig af og sikre den.

Automatiseret

Sikkerhed bør ikke være en hindring. Spar tid, øg synligheden takket være automatisk implementering. Vælg en platform og værktøjer, og Trend Micro giver dig sikkerhed med API-drevet integration og førende teknologi.

Trend Micro nr. 1 i IDC's rapport


"Markedsandele på verdensplan (softwaredefineret databehandlingssikkerhed og firewall-stof), 2018: Beskyttelse af arbejdsbelastninger i hybrid og multicloud"

IDC mener, at Trend Micro regelmæssigt har udvidet sin hybrid cloud-portefølje til virtuelle, offentlige cloud- og containermiljøer og tilbyder tæt integration med AWS, Microsoft, Azure og Google Cloud Platform. I rapporten konkluderer forskningsvirksomheden, at Trend Micro er den dominerende aktør på markedet.

KONTAKT INFINIGATES TREND MICRO TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Trend Micro, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os