CYBEREASON

WE ARE DEFENDERS

Cybereason står på ​​cyberbekæmpernes side og er klar til at beskytte enheder mod fremtidige angreb, både lokalt i virksomheden og i skyen.

Cybereason beskytter servere, arbejdsstationer og mobile enheder ved hjælp af topmoderne teknologi. Med en letvægtsagent bliver processerne hurtige og ved hjælp af sofistikerede rapporteringsværktøjer bliver analysen af ​​mistænkelig adfærd og igangværende angreb meget præcis og detaljeret.

I FOKUS HOS CYBEREASON

Hvorfor Cybereason?

Med fuld fokus på forsvar og fremtidssikrede løsninger hjælper Cybereason virksomheder med at stoppe angreb. Læs hvad der adskiller dem fra andre udbydere af XDR-, EDR- eller NGAV -løsninger.

PRODUKTER

CYBEREASON Defense Platform


CYBEREASON Endpoint Security


For at stå side ved side med dig har Cybereason hentet verdens bedste hjerner fra militæret, regeringer og virksomhedssikkerhed for at skabe en ny slags virksomhed inden for cybersikkerhed. En, der leverer fremtidsklar angrebsbeskyttelse, der afslutter cyberangreb på endpoints overalt, hvor kampen udkæmpes.

Vi eksisterer af én grund: at gå sammen med dig for at vende modstanderens fordel. Hver dag stræber vi efter at gøre os fortjent til tilliden til at være det første opkald, du foretager.

Sammen er vi skabt til denne mission!

NYHEDER

EVENTS

KONTAKT INFINIGATES CYBEREASON TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Cybereason, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os