WATCHGUARD

SMART SECURITY, SIMPLY DONE

WatchGuard leverer netværkssikkerhed, sikker Wi-Fi, og multifaktorautentisering. 
I en verden hvor cybersikkerhedslandskabet er i konstant forandring, dukker nye trusler op hver dag. WatchGuard leverer netværkssikkerhed, sikkert WiFi, avanceret klientbeskyttelse, MFA og netværksintelligens som er let at implementere. Deres produkter sørger i dag for at over 80.000 små og mellemstore virksomheders vigtigste ejendele er beskyttede.

I FOKUS HOS WATCHGUARD

Hold de kriminelle ude af dit netværk med Authpoint

Med WatchGuards multifaktorautentisering (MFA) Authpoint kan du sikre dit login ved hjælp af din mobil.

XDR-løsning som sætter dit IT-sikkerhedsteam i førersædet

Synes du, at XDR virker kompleks, men forstår, at en silobaseret sikkerhedstilgang ikke er nok til at reagere på nutidens avancerede trusler? Den nye ThreatSync XDR, der er integreret i WatchGuard’s Cloudbaserede Unified Security Platform®, leverer skarpe XDR-funktioner med fuld synlighed af alle sikkerhedsenheder og muligheden for at sikre, at de arbejder sammen for at stoppe avancerede trusler.

Unified Security Platform

Unified Security Platform (USP) sparer dig for tid, penge og hovedpine ved levering af sikkerhed. WatchGuard Unified Security Platform handler om at forenkle levering af sikkerhed, og der er effektivitet at hente ved hvert trin i klientens livscyklus.

Forventninger 2021

I 2021 og fremefter forudsiger WatchGuard, at cyberkriminelle finder nye og innovative måder at angribe enkeltpersoner, deres hjem og enheder for at finde en vej til det pålidelige virksomhedsnetværk. Den globale pandemi har hurtigt fremskyndet det eksisterende skift mod eksternt arbejde, hvor medarbejdere arbejder uden for beskyttelsen af ​​virksomhedens firewall. Til gengæld vil hackere udnytte sårbarheder, der findes i tomrummet mellem mennesker, deres enheder og virksomhedsnetværket.

Top security threats Q1
04.08.2022

Nyeste rapport fra WatchGuard med information om bl.a. angrebstendenser.

WatchGuard Kickoff 2022
01.05.2022

Brug en dag sammen med os og WatchGuard og bliv klogere på fremtiden. Tirsdag den 14. juni på Munkebjerg Hotel ved Vejle

KONTAKT INFINIGATES WATCHGUARD TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra WatchGuard, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.
salg@infinigate.dk
Kontakt os