+45 70 20 56 56 Man-Tors 8.30-16.30 | Fre 8.30-16.00

WatchGuard

SMART SECURITY, SIMPLY DONE

WatchGuard leverer netværkssikkerhed, sikker Wi-Fi og multifaktorautentisering

Sikkerhed er kompleks men behøver ikke være kompliceret

WatchGuard leverer blandt andet netværkssikkerhed, firewalls, sikker Wi-Fi og multifaktorgodkendelse. Fælles for WatchGuards løsninger er enkelheden ved at implementere og bruge dem, samtidig med at man holder fokus på sikkerhed.

4 grunde til hvorfor du skal vælge WatchGuard

 1. Sikkerhed på Enterprise-niveau
  For store og små virksomheder. Best-in-class sikkerhedsløsninger uden omkostningen som man kender fra komplicerede og svære at implementere løsninger.
 2. Enkelhed
  Alle WatchGuards produkter er lette at konfigurere og implementere og har centralstyring. Sikkerhed er kompleks, men at håndtere det behøver ikke være kompliceret. 
 3. Klar til fremtiden
  WatchGuards unikke arkitektur betyder at udviklingsteamet hurtigt og enkelt kan tilføje nye, innovative netværkssikkerhedstjenester.
 4. Ydeevne
  WatchGuards platform leverer hurtigt throughput i de situationer der giver mest mening: med alle sikkerhedstjenester tændt.I FOKUS HOS WATCHGUARD

WatchGuard partnerprogram

WatchGuard har lavet et partnerprogram, som ikke er set før. Alle WatchGuardNE-partnere har adgang til omfattende ressourcer til brug i både salg, markedsføring og teknisk support, samt en række andre fordele.

Forventninger 2021

I 2021 og fremefter forudsiger WatchGuard, at cyberkriminelle finder nye og innovative måder at angribe enkeltpersoner, deres hjem og enheder for at finde en vej til det pålidelige virksomhedsnetværk. Den globale pandemi har hurtigt fremskyndet det eksisterende skift mod eksternt arbejde, hvor medarbejdere arbejder uden for beskyttelsen af ​​virksomhedens firewall. Til gengæld vil hackere udnytte sårbarheder, der findes i tomrummet mellem mennesker, deres enheder og virksomhedsnetværket.

NYHEDER

EVENTS

KONTAKT INFINIGATES WATCHGUARD TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra WatchGuard, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling eller Carsten Egeberg direkte på carsten.egeberg@infinigate.dk eller 22105212.
salg@infinigate.dk
Kontakt os