Entrust

Easy to implement. Easy to manage. Easy to Scale.

Entrust er et veletableret selskab på det globale it-sikkerhedsmarked. Med over 2200 ansatte over hele verden og et netværk af globale partnere tilbyder Entrust løsninger til kunder i 150 lande.

Med fokus på brugervenlighed, uden at det påvirker sikkerhed og funktionalitet tilbyder Entrust løsninger til sikker login (MFA), kryptering og styring af identiteter og certifikater i offentlige netværk (PKI).

I FOKUS HOS ENTRUST

Adgangvalidering med Entrust

Det er vigtigt med flere valgmuligheder hvad angår validering. En række faktorer afgør, hvilken mulighed der fungerer bedst i hvert enkelt tilfælde. Entrust hjælper dig med at vælge den rigtige validering til hver situation ud af mere end 10 mulige.

PRODUKTER

Identity and Access Management

- Identity as a Service

- Identity Enterprise

- Identity Essentials

LÆS MERE

Certificate Solutions

- Digital Certificates

- Digital Signing

- Publik Key Infrastructure (PKI)

- Cryptographic Center of Excellence

- Internet of Things (IoT) Security

- Mobile Device Management (BYOD)

LÆS MERE

Hardware Security Modules

- nShield HSMs

- nShield Software

- Management and Monitoring

LÆS MERE

Identity as a Service

Entrust Identity as a Service (IDaaS) gør det muligt med pålidelige identiteter for jeres medarbejdere, så de kan engagere sig sikkert og problemfrit med virksomheden. Entrust's intelligente IAM-platform lader kunden implementere en Zero Trust-tilgang, der giver brugergodkendelse, autorisation og adgangskontrol til de rigtige ressourcer når som helst og hvor som helst.
Læs om alle fordelene ved Entrust Identity as a service og kom i gang.


Beskyt din organisation mod moderne sikkerhedstrusler ved at bruge branchens førende digitale sikkerhedsløsninger til ethvert miljø - Cloud, Local eller IoT-enheder.

MFA for windows
29.03.2022

Microsoft tilbyder ikke længere support for multi-faktor autentificering på Windows enheder. Men Entrust gør! Læs alt om deres services og løsninger i deres produktblad her.

Entrust teknisk kursus
02.12.2021

Deltag gratis på Entrust teknisk kursus: Identity-as-a-Service

Global Encryption Trends Study
27.04.2021

Opdag hvordan organisationer håndterer krypteringsstrategier og datasikkerhedstrusler på tværs af flere skyer. Resultaterne er klare: følsomme data er stadig i fare og mere spredte end nogensinde.

KONTAKT INFINIGATES ENTRUST TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Entrust, eller vil du have mere information, så er du velkommen til at kontakte Anders Pedersen direkte på +45 31 33 29 59 eller anders.pedersen@infinigate.dk.
salg@infinigate.dk
Kontakt os