+45 70 20 56 56 Man-Tors 8.30-16.30 | Fre 8.30-16.00

Infinigate

Den førende distributør inden for it-sikkerhed i Europa

Om Infinigate


Infinigate blev etableret i 1996 som den første europæiske distributør af internetteknologier. Siden 2002 har Infinigate udelukkende specialiseret sig i distributionen af ​​it-sikkerhedsløsninger til bæredygtig beskyttelse af it-netværk, servere, enheder, data, applikationer og skyen.

Som fokuseret VAD fokuserer vi på innovative og effektive løsninger til virksomheder og leverer derudover en række ekstra services inden for teknologi, marketing og salg.

Efter flere vellykkede tilgange til markedet og opkøb er det vores formål at fortsætte vores geografiske ekspansionsstrategi. Infinigate-gruppen har i dag ca. 500 ansatte fordelt på 11 lande i Europa (Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, Sverige, Norge, Danmark og Finland), som alle er repræsenteret lokalt, og derudover er datterselskabet Acmeo MSP & Cloud en integreret del i gruppen.

Infinigate dækker næsten 85% af det vesteuropæiske cybersikkerhedsmarked og har således etableret sig som en førende Value Added Distributør inden for Cybersikkerhed, Cloud & MSP i Europa.

Infinigate dækker næsten 85% af det vesteuropæiske cybersikkerhedsmarked og har således etableret sig som en førende Value Added Distributør inden for Cybersikkerhed, Cloud & MSP i Europa.

Her finder du nyt fra Infinigate

WatchGuard
En samlet pakke til hjemmekontoret
21.05.2021

Beskyt arbejdspladsen uanset hvor du er.

Vectra Networks
Sikring af Office 365
21.05.2021

Webinar den 26. maj

Yubico
Hvordan kan Yubico beskytte dig mod phishing?
21.05.2021

Beskyt dig selv mod phishing med Yubicos sikkerhedsnøgle, YubiKey.

SonicWall
10 grunde til at opgradere din firewall
28.04.2021

10 gode grunde til, at du bør overveje at opdatere din ældre firewall til en af ​​de nyeste 7. generation af SonicWall TZ Series firewall.

Yubico
Cloud eller on-prem, dit valg har betydning
27.04.2021

Hvilke udfordringer følger med on-prem infrastrukturer og hvordan kan cloud-first adoption ikke blot afhjælpe nogle af disse udfordringer, men også mindske risikoen for et databrud.

Infinigate Holding

Infinigate Holding med base i Rotkreuz / Schweiz er moderselskab for Infinigate Group. Holdingselskabet er primær ansvarlig for koncernstrategien, leverandør- og investorforhandlinger samt den overordnede ledelse og kapitalmarkedsaktiviteterne.

Infinigate er i øjeblikket repræsenteret med virksomheder i 11 europæiske lande.