Infinigate

Den førende distributør inden for it-sikkerhed i Europa

Om Infinigate


Infinigate blev etableret i 1996 som den første europæiske distributør af internetteknologier. Siden 2002 har Infinigate udelukkende specialiseret sig i distributionen af ​​it-sikkerhedsløsninger til bæredygtig beskyttelse af it-netværk, servere, enheder, data, applikationer og skyen.

Som fokuseret VAD fokuserer vi på innovative og effektive løsninger til virksomheder og leverer derudover en række ekstra services inden for teknologi, marketing og salg.

Efter flere vellykkede tilgange til markedet og opkøb er det vores formål at fortsætte vores geografiske ekspansionsstrategi. Infinigate-gruppen har i dag ca. 500 ansatte fordelt på 11 lande i Europa (Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, Sverige, Norge, Danmark og Finland), som alle er repræsenteret lokalt, og derudover er datterselskabet Acmeo MSP & Cloud en integreret del i gruppen.

Infinigate dækker næsten 85% af det vesteuropæiske cybersikkerhedsmarked og har således etableret sig som en førende Value Added Distributør inden for Cybersikkerhed, Cloud & MSP i Europa.

Her finder du nyt fra Infinigate

WatchGuard Kickoff 2022
01.05.2022

Brug en dag sammen med os og WatchGuard og bliv klogere på fremtiden. Tirsdag den 14. juni på Munkebjerg Hotel ved Vejle<br>

Førstklasses threat hunting med WatchGuard
30.03.2022

Hvordan udøver de førende IT-industriledere deres threat hunting policy i virksomheden? I denne rapport fra WatchGuard er over 100 IT-ledere blevet spurgt om hvordan de tager kampen op mod databrud og angrebsforsøg.<br>

MFA for windows
29.03.2022

Microsoft tilbyder ikke længere support for multi-faktor autentificering på Windows enheder. Men Entrust gør! Læs alt om deres services og løsninger i deres produktblad her.

ThwackCamp 2022
16.02.2022

ThwackCamp vender tilbage, og tilbyder atter engang et formidabelt udvalg af sessioner, debatter og oplæg omkring alt der er værd at vide inden for IT-sikkerhed. Organiseret af SolarWinds, ThwackCamp har næsten 10 år på bagen som et af de mest fremstående konference for IT-sikkerhed.&nbsp;

Velkommen Cycognito
16.02.2022

Infinigate tilføjer endnu en producent til deres arsenal mod sikkerhedstrusler, nu CyCognito. CyCognito er unik blandt Security Platform producenter, med deres specielle taktik som skaber optimal sikkerhed på tværs af hele et systems præsens på internettet. Find ud af hvordan her.

Infinigate Holding

Infinigate Holding med base i Rotkreuz / Schweiz er moderselskab for Infinigate Group. Holdingselskabet er primær ansvarlig for koncernstrategien, leverandør- og investorforhandlinger samt den overordnede ledelse og kapitalmarkedsaktiviteterne.

Infinigate er i øjeblikket repræsenteret med virksomheder i 11 europæiske lande.