+45 70 20 56 56 Man-Tors 8.30-16.30 | Fre 8.30-16.00

MSP Congress

The European Knowledge Exchange

MSP Konference 21. september 2021


At købe it as-a-service er blevet det nye normale. It-sikkerhed på et månedligt abonnement - næsten på samme måde som vi abonnerer på streamingtjenester som Netflix - er praktisk, let og tidsbesparende. Markedet for Managed Service Providers er steget kraftigt de seneste år, og fremgangen ser ikke ud til at stoppe, og flere og flere mellemstore virksomheder viser interesse for fordelene ved it-sikkerhed as-a-service. MSP Congress fokuserer på, hvordan vi kan gøre denne tendens til rentable forretningsmuligheder. 


Tilmeld dig MSP Congress 21. september 2021

Eventet for dig, der investerer i sikkerhed as-a-service

Sammen med analyseselskabet Canalys arrangerer Infinigate og vores søsterselskab Acmeo et europæisk MSP-event rettet mod forhandlere, managed serviceproviders og systemintegratorer. Hvordan får du succes med it-sikkerhed as-a-service? Hvordan ser markedet ud? Hvor er potentialet? Hør spændende sessioner og oplev en interaktiv messe med masser af godt materiale og kyndige sikkerhedsudbydere, der er  klar til at chatte med dig!

På den virtuelle messe kan du bl.a. møde...


Entrust | LogPoint | N-ABLE | SonicWall |
Sophos | Trend Micro | WatchGuard

Messen byder også på konkurrencer, quizzer, film, whitepapers og mulighed for at chatte med leverandører!

Vi ses på messen.

Billet til MSP Congress koster 320 EUR.
Inden 21. august 2021 kan du tilmelde dig 60% rabat.


Billet & registrering

MSP Congres finder sted den 21. september mellem kl 09.00-17.30.
Her finder du tidsplan, praktisk info og agenda:


MSP Congress agenda

OM INFINIGATE


Infinigate er en distributør med fokus på it-sikkerhed. For leverandørerne i vores portefølje tilbyder vi kvalificeret support, uddannelse, marketing og salgssupport. Vi hjælper dig som forhandler med at udvikle din sikkerhedsvirksomhed. Hvis du vil vide mere om it-sikkerhed og ikke er en IT-forhandler, er du også velkommen til at kontakte Infinigate.
Vi giver gerne råd og tips om it-sikkerhed!