+45 70 20 56 56 Man-Tors 8.30-16.30 | Fre 8.30-16.00

RSA

Altid ét skridt foran med RSA

RSA er blandt verdens ledende aktører indenfor IT-sikkerhed, og den absolutte markedsleder indenfor autentificering. RSA har løsninger indenfor adgang, netværkssikkerhed, netværksanalyse, DLP, SIEM og Security Management.

RSA, der er førende inden for cybersikkerhed og risikostyring, hjælper organisationer med at tackle udfordringer inden for sikkerhed, risikostyring og onlinesvindel i en digital verden. RSAs løsninger er designet til effektivt at spore og reagere på cyberangreb, styre brugeradgang og reducere operationel risiko, svindel og cyberkriminalitet. RSA beskytter millioner af brugere over hele verden og hjælper mere end 90% af Fortune 500-virksomhederne til succes og løbende tilpasse sig ændringer.

I FOKUS HOS RSA

RSA i nye klæder

Den populære og succesfulde IT-sikkerhedsvirksomhed har i 2020 opdelt sig i 4 forskellige produktenheder, i 4 separate firmaer. Infinigate forholder sit tætte forhold til RSA, og dermed også til disse nye enheder.

RSA UEBA

Vil du vide, om nogen af ​​brugerkontiene i virksomheden er blevet hacket? Glem langsigtet styring og tidskrævende analyse af logfiler og brugerrettigheder. Identificer afvigelser og få en tidlig risikovurdering ved hjælp af AI og maskinindlæring.

PRODUKTER

Threat Detection & Response
RSA NetWitness Platform fremskynder afsløring og reaktion på trusler. Dette gøres ved at indsamle og analysere data på tværs af flere punkter (logfiler, netværksflow og slutpunkter) og databehandlingsplatforme (fysisk, virtuel og sky) og berige disse data gennem intelligent trusselinformation og forretningskontekst.

Identity and Access Management
RSA SecurID Suite gør det muligt for organisationer i alle størrelser at reducere identitetsrisiko og opretholde overholdelse uden at gå på kompromis med brugerens produktivitet. Det sikrer, at brugerne har den rigtige adgang og bekræfter, at de er, som de siger, de er med en moderne, praktisk brugeroplevelse. Derudover giver RSA SecurID Suite samlet synlighed og kontrol på tværs af organisationers mange identiteter.

Integrated Risk Management
RSA Archer Suite er leder i de nyeste rapportene; Gartner Magic Quadrant for IT-risikostyring og IT-leverandørens risikostyringsverktøy. Archer Suite gir organisasjoner muligheten til å administrere flere risikodimensjoner på en plattform med lokale og SaaS-tilbud. I tillegg til å raskt implementere industristandardprosesser og beste praksis for avansert modenhet i risikostyring.

Fraud Prevention
RSA Fraud & Risk Intelligence Suite gir selskaper en portefølje av sofistikerte funksjoner for svindeloppdagelse og forebygging, designet for å beskytte forbrukerne mot økonomiske svindeltrusler på tvers av digitale og fysiske kanaler. Suiten hjelper selskaper med å dramatisk redusere svindeltap og samtidig opprettholde en friksjonsfri opplevelse for forbrukerne og lave driftskostnader.

RSA som selvstændigt firma

Rohit Ghai, CEO hos RSA skitserer visionen for RSA's fremtid som et uafhængigt selskab.

NYHEDER

EVENTS

KONTAKT INFINIGATES RSA TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra RSA, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling eller Flemming Christensen direkte på 22 10 52 06 eller flemming.christensen@infinigate.dk.
salg@infinigate.dk
Kontakt os