Download den seneste Databerg-rapport fra Veritas


Veritas har netop frigivet den seneste Databerg-rapport. Rapporten sammenligner udviklingen i virksomhedernes datamængde fra 2015 med nye tal fra 2020 og kommer med nogle overraskende konklusioner.

Skyen er ikke længere et nyt og spændende fænomen, men en integreret del af virksomheden med den hurtigt voksende mængde data, der genereres, lagres og behandles.

At holde trit med denne vækst og udnytte skyens potentiale til at håndtere den voksende mængde data er en udfordring, som mange virksomheder står over for. Og Veritas finder det en udfordring i mange nordiske virksomheder, at de allerede kæmper for at følge med kravene fra den stadig mere komplekse sky og den tilhørende datastyring.

Dette er nogle af de vigtigste punkter, der er afsløret i rapporten:


  • Mængden af ​​data, som virksomheder gemmer i skyen, er steget i perioden fra 29% til 39%
  • Hovedårsagen til at flytte data til skyen var i 2015 for at reducere omkostningerne. I 2020 er den primære årsag, at skyudbydere har større teknisk indsigt end virksomhederne selv.
  • Andelen af ​​virksomheder fra undersøgelsen, der i 2015 havde en "exit cloud-strategi" er steget fra 20% til 82%

Hvad skal kunder overveje, når de går ind i skyen?

I rapporten kan du også læse, hvad Veritas anbefaler med hensyn til overvejelser for virksomheder, der ønsker at flytte data til skyen. Da du primært er ansvarlig for dine oplysninger, bør du konstant overveje og planlægge både tilgængelighed og beskyttelse, når du flytter tjenester til skyen.
  • Du skal altid have kontrol over, hvilke oplysninger der er gemt - selv i skyen. Uanset om dataene er virksomhedsfølsomme, trivielle, kopi eller personlige følsomme. Du skal altid oprette en oversigt, før du lægger dataene i skyen.
  • Klassificer oplysningerne, så du kan træffe informerede beslutninger og gemme dem på det rigtige sted.
  • Definer din politik for at beskytte oplysningerne og sikre, at de håndhæves, uanset hvor dine data er (på prem eller i skyen). Sørg for, at lagringstiden følger de krav, du har brug for, både ud fra et compliance- og forretningsperspektiv.
  • Dataimport og -eksport er ofte forbundet med en pris. Hvis du planlægger nøje, kan du undgå dyre overraskelser.
  • Dine oplysninger er en vigtig ressource, og hvordan de gemmes varierer over tid. Ved at sikre, at du nemt kan migrere data mellem leverandører, platforme og placering, kan det spare dig for tid, penge og ressourcer.
  • Veritas 'undersøgelse viser, at kritiske tjenester lider af flere strømafbrydelser. Definer kravene til dine tjenester, og sørg for, at din skystrategi er planlagt i overensstemmelse hermed, uanset hvor dataene er; på prem eller i skyen.

Download Veritas Databerg Report 2020

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL LØSNINGER FRA VERITAS?

Du er velkommen til at kontakte Veritas-teamet hos Infinigate.
salg@infinigate.dk
Kontakt os