Tre ting du skal vide om Veritas' Ransomware-løsning

Ransomware er hurtigt blevet en af de farligste webtrusler, som organisationer står over for idag og online kriminalitet er blevet en milliardindustri! Hvert 14. sekund forekommer der et angreb, så organisationer skal beskytte sig mod Ransomware-truslen, men også sikre sig, at de har en recovery-plan.

Med en løsning fra Veritas får dine kunder en samlet tilgang til den nødvendige datahåndtering.

1. Forhindre - Beskyt sidste forsvarslinje

Veritas opfordrer alle virksomheder til at benytte sig af "3:2:1"-strategien for at sikre beskyttelse af den sidste forsvarslinje; sikkerhedsskopien.

3:2:1 betyder ganske enkelt, at kunden skal bevare 3 kopier af sin data på 2 foskellige lokationer, hvor 1 kopi er "offsite" og "air-gapped".

2. Opdag ransomware-aktiviteter

Det er vigtigt at opdage ransomware-aktivitet så hurtigt som muligt. Ved tidlig opdagelse kan man isolere infektionen, tage action for at fjerne den og sikre at man hurtigt er oppe og køre igen. Veritas tilbyder løsninger som kan hjælpe organisationer med at opdage ransomware hurtigt!

3. Recover - betal ikke løsepenge!

Ransomware-angreb forekommer hvert 14. sekund, derfor er det ikke noget som hedder 100% tryghed. At komme sig hurtigt efter en infektion er nøglen, så du ikke har behov for at forhandle med kriminelle. Veritas er markedsledende inden for backup- og recoveryløsninger og giver flere hurtige og trygge måder organisationer kan genoprette sine data på.

Download onepagen 'Veritas Ransomware Solutions'

KONTAKT INFINIGATES VERITAS TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Veritas, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os