INFINIGATE DELTAGER I V2SECURITY

Øksnehallen 4-5. Maj


Spam, phishing, hacking og mere avancerede former for cyberkriminalitet udgør fortsat en stor trussel mod danske virksomheder og offentlige tjenester. V2 Security takler nuværende og fremtidige it-sikkerhedsrelaterede emner og er derfor en afgørende kilde til viden og inspiration for alle it-ledere og -specialister.

Infinigate deltager atter igen i landets største IT-sikkerhedskonference, og byder endnu engang på en række spændende oplæg fra vores producenter, herunder Ava Security, Yubico, SecurID og Watchguard.

WatchGuard

I en ny verden med decentraliseret arbejdskraft og hjemmearbejde har det aldrig været sværere at holde overblik på sikkerheden. Hør om hvordan det kan hjælpe med en god zero-trust platform.

Yubico

Phising er i fokus hos Yubico, og på deres oplæg kan du lære hvilke former for multi-factor authentication bedst beskytter en virksomhed og dets medarbejdere i det nuværende digitale klima.

AVA

Lær om hvordan man kan lave medarbejderne det første forsvar for cybertrusler med individualiseret, machine learning-baseret uddannelse fra Qush Security.

RSA

Det er meget tale om authentication i det nuværende IT-sikkerhedsmarked. Men hvordan skal det rent faktisk udføres? Hør om pros og cons med implementering, og hvad RSA kan gøre for at hjælpe.


                                                                                                                          Tilmeld dig                   Se program