Hvem har adgang til hvilke filer i din virksomhed?

Godt spørgsmål!

Det er let at tro, at håndtering og logning på forskellige applikationer giver dig kontrol over, hvem der har adgang til hvad. Men desværre er det ikke så let. Medarbejdere logger ind på applikationer for at få adgang til filer og bruger derefter oplysningerne til f.eks. en powerpoint-præsentation, der derefter gemmes et nyt sted. Sådan mister vi kontrollen, når vi ikke ved, hvor filen er, hvem der har adgang til den, eller hvad den indeholder, det er fordi vi kun beskytter applikationen og ikke selve dataene.

Hvordan overvinder du problemet?


Ved ikke kun at beskytte applikationer, men også dataene i applikationen, får du kontrol over virksomhedens filer og beskytter oplysningerne i tilfælde af et IT-angreb, så de ikke falder i de forkerte hænder eller manipuleres på nogen måde. Det hjælper også organisationer med at overholde kravene i regler som f.eks GDPR. Sailpoints IT-sikkerhedsløsning, File Access Manager, har flere funktioner til sikring, styring og strukturering af data.

Derfor skal virksomheder have kontrol over deres data


Analysevirksomheden Gartner vurderer, at 80% af virksomhedsdataene består af ustrukturerede data, dvs. data inden for organisationen, der ikke er identificerbare. Tidligere blev følsomme data gemt i applikationer og databaser som CRM, HR og finansielle systemer. I dag downloader, udtrækker og kopierer vi medarbejdernes data til filer, efterhånden som samarbejdet bliver bredere og mere fleksibelt i organisationer. Indholdet gemmes derefter i SharePoint eller cloud-lagringssystemer som OneDrive, DropBox og Google Drive. Dette får følsomme oplysninger til at blive ubeskyttet i organisationen.

KONTAKT INFINIGATES SAILPOINT TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra SailPoint, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os