VERITAS

FRA KAOS TIL KLARHED MED MULTI-CLOUD DATAHÅNDTERING

For at være ærlig; du har brug for Veritas!

Med Veritas sikrer du at information er tilgængelig fra hvorend du befinder dig, og når du har brug for den. Få kontrol over hvem der producerer data, hvem der ejer det og hvor det befinder sig. Før eller siden vil man rammes af en større eller mindre datalækage - så har dit selskab en recovery plan?

Hvorfor vælge Veritas?

  • Verdensledende teknologi som fungerer på alle platforme.
  • Få fleksibilitet ved enkelt at flytte dine data til platformen du ønsker.
  • Tilbyder helhed med både hardware og software, noget som betyder at du kan vælge én leverandør og dermed undgå at sidde "mellem to stole" når du har spørgsmål.
  • Hjælper virksomheder med at holde overblik over forretningskritisk data, så de undgår at betale for at administrere data, som lige så godt kan fjernes.
  • Hurtig recovery af data hvis/når ulykken sker.

I FOKUS HOS VERITAS

3 tips mod Ransomware

Hvert 14. sekund opstår et ransomware-angreb. Dette betyder, at virksomhederne skal beskytte sig mod ransomware, og samtidig tage et ekstra kig på deres backup- og recoveryplan.

Veritas Databerg rapport

Veritas har offentliggjort den seneste Databerg-rapport. Den sammenligner udviklingen i virksomhedernes datamængde fra 2015 med nye tal fra 2020 og kommer med nogle overraskende konklusioner.

Veritas Data Insight

Få fuld Indsigt i jeres data. Med Veritas Data Insight kan I tilbyde jeres kunder en løsning, som giver virksomheden det fulde overblik over deres data.

NYHEDER

EVENTS

KONTAKT INFINIGATES VERITAS TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Veritas, så er du velkommen til at kontakte Flemming Christensen direkte på 22 10 52 06 / flemming.christensen@infinigate.dk eller Carsten Egeberg på 22 10 52 12 / carsten.egeberg@infinigate.dk.
salg@infinigate.dk
Kontakt os