SECURENVOY

Tokenless Authentication

Opdag, klassificer, identificer og beskyt dine data

SecurEnvoys enkle, men effektive tilgang til sikring af identiteter, adgang, enheder og data globalt, maksimerer beskyttelsen og forsvaret af vigtige forretningsaktiver.

SecurEnvoy tilbyder en række forskellige løsninger, herunder Identity Access Management, Multi-Factor Authentication, Data Loss Prevention og Data Discovery Essentials.


Læs mere om SecurEnvoy

I FOKUS HOS SECURENVOY

Vi præsenterer; SecureIdentity Platform

Med SecureIdentity-platformen har virksomheden mulighed for at validere enhver aktivitet, der udføres. Ved at angive identiteten på brugeren, enheden og de data, de arbejder på, kan du bevise præcis, hvem der gør hvad til enhver tid.

Integration med andre services

SecurEnvoy samarbejder med førende teknologiplatforme og -virksomheder for at levere det højeste niveau af sikkerhed. Du finder adskillige etablerede integrationer med mange populære forretningsapplikationer og -løsninger. Læs mere om specifikke integrationer eller kontakt os for at gennemgå dine specifikke behov.

PRODUKTER

Cloud Access Security Broker (CASB)


Læs mere

Privileged Access Management

Multi-Factor Authentication (MFA)

Data Loss Prevention (DLP)

Identity and Access Management (IAM)


Intelligent Reporting and Anomaly Detection (IRAD)

Data Discovery Essentials

SecurEnvoy introducerer den nye Data Discovery Essentials (DDE). Løsningen overvåger, klassificerer og beskytter fortrolig og følsom information på tværs af applikationer - lokalt, i skyen eller en kombination af begge.

NYHEDER

EVENTS

KONTAKT INFINIGATES SECURENVOY TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra SecurEnvoy, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling eller Lis Nielsen direkte på 21 14 01 60 eller lis.nielsen@infinigate.dk.
salg@infinigate.dk
Kontakt os