SailPoint

Tiden er inde til nytænkning omkring identitet og adgang

Simplify access & accelerate business, starting with your users.

Få styr på og kontroller over, hvem der har adgang! SailPoint udstyrer virksomheder med værktøjer til at styre og automatisere identitetsstyring, hvad enten det er onsite eller i skyen. Stop den største trussel i skyen: Uautoriseret adgang.

Er I i kontrol? Ved du hvem der har adgang? Og hvem har adgang til hvad? Og hvordan denne adgang bruges?

Vil du gerne have kontrol? Så er det SailPoint, du skal kigge nærmere på!

I FOKUS HOS SAILPOINT

Tid til at nytænke identitet og adgang!

Aldrig har identitet været et varmere emne. Størstedelen af alle sikkerhedsrapporter påpeger mangler ved brug af identitetskontrol eller misbrugte identiteter. SailPoint Predictive Identity er en SaaS-platform med forskellige funktioner til at løse udfordringerne omkring brugerhåndtering og -rettigheder.

Hvem har adgang til hvilke data?

Med File Access Manager får du kontrol over virksomhedens filer og kan beskytte oplysningerne i tilfælde af IT-angreb, så de ikke falder i de forkerte hænder. Download datablad om fordelene ved FAM fra SailPoint.

NYT SAMARBEJDE: SAILPOINT + INFINIGATE

Står jeres kunder midt i store digitaliseringsprojekter? Så er det ekstra vigtigt at have de rette værktøjer, der gør det let, sikkert og nemt at give brugerne adgang. Infinigate er glade for at byde SailPoint velkommen som seneste tilføjelse i vores leverandørportefølje.

PRODUKTER

SailPoint Predictive Identity Platform
SailPoint Predictive Identity er en SaaS-platform med forskellige funktioner, der adresserer udfordringer omkring brugerrettigheder og -administration ved at kombinere SailPoint IdentityNow med en patenteret AI-kapacitet og cloud-styring for at forbedre og fremskynde identitetsrelaterede beslutninger og opgaver såsom identificering af risiko og analysering af sikkerhedsrisici.

Læs mere

IdentityIQ & IdentityNow
SailPoint Identity er velegnet større virksomheder med komplekse miljøer. IdentityIQ er en On-Premise-platform og IdentityNow er en cloudbaseret platform.

File Access Manager
SailPoint hjælper dig med sikker administration af adgang til dine følsomme data og filer i skyen og lokalt.


Er I i kontrol?
  • Ved I hvem der har adgang?
  • Hvem der har adgang til hvad?
  • Hvordan bruges adgangen?

Hvis I gerne vil vide dette og få kontrol, så bør I kigge på SailPoint.

NYHEDER

EVENTS

KONTAKT INFINIGATES SAILPOINT TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra SailPoint, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling eller Flemming Christensen direkte på flemming.christensen@infinigate.dk eller 22 10 52 06.
salg@infinigate.dk
Kontakt os