NETWITNESS

Se alt. Frygt intet. 

Opdag og reager lynhurtigt på aktuelle sikkerhedstrusler med Netwitness. 

Netwitness tilbyder topmoderne endpoint sikkerhed med en platform dedikeret til funktionalitet og brugervenlighed. Med Netwitness får sikkerhedsteams verden over det overblik og kontrol, de har brug for for at imødekomme de seneste internettrusler. Samtidig får du også behaviour analytics og real-time detection, som kan agere hurtigere end nogen anden på markedet. 

I FOKUS HOS NETWITNESS

Hvem er Netwitness?

Netwitness har tidligere været en del af RSA, men har siden 2021 været en selvstændig enhed, med fokus på Security Information and Event Management (SIEM), Extended Detection and Response (XDR), Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) & User Entity Behavior Analytics (UEBA).

Netwitness imponerer SANS

SANS institut, som specialiserer sig i avanceret teknologi, har gennemgået Netwitness' nyeste iteration og er imponeret over det tekniske niveau, og grundigheden af deres sikkerhedsplatform. I deres egne ord: "Hunting for threats and performing investigations was straightforward, and following various events and indicators was fast and painless".

Netwitness platform demo

Se Netwitness i aktion med deres platform demo, og forstå hvordan man bedst kan give sit system synlighed, respons og effektivitet. Netwitness platformen giver analytikere magt og mulighed for bedst at beskytte vitale systemer, samt råd til aktion når skaden sker.

PRODUKTER

Netwitness produktkatalog

Netwitness er førende inden for threat detection og respons, og tilbyder alle de værktøjer man mest har brug for, for at opnå den mest optimale platform.

Netwitness løsninger

Netwitness har en bred portefølje de kan tilbyde virksomheder og organisationer, således at alt kritisk data er beskyttet so godt det kan, og endda lidt bedre. 

NYHEDER

EVENTS

KONTAKT INFINIGATES NETWITNESS TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra Netwitness fra RSA, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os