Ava Security

Simple, smart security

Forhindre datatab og identificer og administrer trusler med Ava Securitys next generation-Data Loss Prevention. 

Det næste skridt inden for databeskyttelse


Ava blev grundlagt i 2016 for at skabe en bedre, smartere og nemmere måde at tilbyde sikkerhed på. Ava Security tilbyder den næste generation af datatabsforebyggelse og beskytter mennesker og data hvor som helst og når som helst. Med deres åbne, cloud-baseret platform gør innovative virksomheder over hele verden brug af Ava Reveal til beskyttelse mod tab af data og risk management.

Næste generations databeskyttelse

Ava Securitys udvalg af cybersikkerhedsløsninger er nu tilgængelig hos Infinigate. Ava hjælper virksomheder med at både risikoforståelse og forhindring af datatab (både tilsigtet og utilsigtet). Vil du vide mere? Kontakt Infinigate!

Webinar: Mød Ava Security

Mød Ava for at få mere information og få viden om, hvordan du kan udvide dit sikkerhedstilbud med Ava Securitys næste generations løsninger til forebyggelse af datatab. Webinar 17/2 kl 13.00

SÆLG SIKKERHED SOM SERVICE


Vil du vide mere om Ava Securitys MSP program, der giver dig mulighed for nemt at sælge Ava Securitys sikkerhedsløsninger til dine kunder og opkræve/måned? Ava Security MSP giver dig som forhandler øget forretningsværdi gennem øget salg, lavere omkostninger og forbedret driftseffektivitet.


KONTAKT INFINIGATES AVA SECURITY TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra WatchGuard, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling eller Carsten Egeberg direkte på 22 10 52 12 / carsten.egeberg@infinigate.dk.
salg@infinigate.dk
Kontakt os