Cyberbit og Infinigate i strategisk samarbejde

Cyberbit tilbyder højteknologiske løsninger inden for cyber sikkerhedstræning, simulering samt detection & response over for de mest avancerede trusler. Cyberbit producerer også en verdensledende sikkerhedsplattform til OT netværk, (ICS/SCADA) som benyttes af organisationer for at sikre kritisk infrastruktur. Cyberbit ønsker at fokus på det nordiske marked og får hjælp af IT-sikkerhedsdistributøren Infinigate.


Læs mere

Om Infinigate


Infinigate blev grundlagt i 1996 og var den første distributør i Europa, der udelukkende fokuserede på internetbaserede løsninger. Siden 2002 har Infinigate fokuseret på distribution af it-sikkerhedsløsninger til beskyttelse af netværk, data og applikationer.

Infinigate fokuserer på innovative og markedsledende løsninger, der kræver viden og ekspertise. Produktporteføljen suppleres med et bredt servicetilbud inden for salg, teknologi, marketing og uddannelse.

Infinigate har aktiviteter i 11 europæiske lande (Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig). Moderselskabet er baseret i Schweiz.

For mere information, kontakt:

Carsten Egeberg administrerende direktør, Infinigate Danmark
22 10 52 12 eller carsten.egeberg@infinigate.dk.