+45 70 20 56 56 Man-Tors 8.30-16.30 | Fre 8.30-16.00

Er dine kunder i gang med større digitaliseringsprojekter?

Så er det ekstra vigtigt at have værktøjer, der gør det let, sikkert og nemt at give brugerne adgang. Lad SailPoint hjælpe dig med at stoppe den største trussel i skyen: Uautoriseret adgang.

Vi hos Infinigate er glade for at kunne annoncere SailPoint, som nyeste tilføjelse til vores leverandørportefølje. SailPoint sikrer, at organisationer kontrolleret kan verificere, hvem der har adgang til hvad eller hvordan de bruger deres adgang til data og applikationer. At holde styr på identiteter og adgang er især vigtigt for tiden, hvor organisationer lagrer stadigt stigende mængder information lokalt eller i skyen eller i en kombination af de to, og der findes stort set ikke én sikkerhedsrapport, der ikke fremhæver risikoen for mangel på identitetskontrol.

Om Infinigate


Infinigate er et firma, der arbejder med distribution af it-sikkerhedsprodukter til it-forhandlere. Infinigate har en innovativ og markedsledende portefølje og fokuserer på at opbygge stabile og langsigtede relationer med forhandlere og leverandører. Infinigate blev grundlagt i 1996 som den første distributør af internetløsninger i Europa. Siden 2002 har Infinigate fokuseret på distributionen af ​​bæredygtige it-sikkerhedsløsninger til beskyttelse af netværk, servere, enheder, data, applikationer og cloud-løsninger. Som en værdiskabende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhedsløsninger, der kræver et højt niveau af ekspertise og viden. Infinigate tilbyder sine partnere og leverandører en komplet pakke og supplerer sin produktportefølje med dedikeret teknisk viden, marketing og salg. Infinigate-koncernen har i øjeblikket omkring 300 ansatte og opererer i 10 europæiske lande; Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Schweiz, Holland, Østrig, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Infinigate dækker over 80% af markedspotentialet for it-sikkerhed i Vesteuropa, og det etablerer Infinigate som en førende europæisk værdiskabende distributør af it-sikkerhed.