+45 70 20 56 56 Man-Tors 8.30-16.30 | Fre 8.30-16.00

10 grunde til at opgradere til den nyeste SonicWall Gen 7 TZ Firewall


Vi kæmper ofte med at sige farvel til ting. Vi bliver knyttede til dem og komfortable med de ting, vi bruger regelmæssigt., og denne komfortzone kan være farlig, da den får dig til at holde fast i ting, du måske ikke længere har brug for.

Vi vænner os ligeledes til vores gamle netværksenheder. Men i modsætning til at have en gammel sofa, kan det kompromittere hele dit netværk, hvis du ikke opdaterer dit sikkerhedsudstyr til tiden. Fjern ting, der ikke er nødvendige, så dit netværk forenkles, og opdater de enheder, der er kritiske for operationen.

En god firewall er hjørnestenen i et sikkert netværk. Det stopper avancerede cyberangreb såvel som holder trit med de hastigheder, ydeevne og produktivitetsbehov, som dagens arbejdsplads kræver. Her er  top 10 grundene til, at du bør overveje at opdatere din ældre firewall til en af ​​de nyeste 7. generation af SonicWall TZ Series firewall (TZ270, TZ370, TZ470, TZ570 og TZ670 Series):

1. Multi-gigabit-understøttelse i desktopformfaktor med høj porttæthed
Organisationer kræver øget kapacitet for at understøtte båndbreddeintensive applikationer - og som sådan har de brug for multi-gigabit-porte. Derudover giver organisationerne mulighed for at forbinde flere enheder direkte til firewallen med et større antal porte.

Hvorfor opgradere: Gen 7 TZ-serie næste generations firewalls er den første desktopformfaktor, der bringer multi-gigabit (2,5 / 5 / 10G) -grænseflader eller fiber (SFP +, SFP) -grænseflader, mens de ældre eller Gen 6-firewalls kun understøtter gigabit-grænseflader . Gen 7 TZ'er understøtter også mindst 8 porte, mens Gen 6 kun understøtter 5.

2. Overlegen hardwareopgraderinger med udvidelig lagerplads og overflødig strømforsyning
Gen 7 TZ'er leveres med et udvideligt lager, der muliggør forskellige funktioner, herunder logning, rapportering, caching, firmware-backup og mere. En sekundær strømforsyning er tilgængelig til redundans i tilfælde af svigt, hvilket sikrer forretningskontinuitet.

Hvorfor opgradere: Gen 7 TZ-modeller leveres med en udvidelig lagerplads i bunden af ​​enheden, der giver mulighed for at udvide op til 256 GB, mens Gen 6 ikke gør det. TZ670 er forudindlæst med 32 GB udvidelig lagerplads, og TZ570 / 670-serie firewalls understøtter to vekselstrømsforsyninger til redundans. Den valgfri redundante strømforsyning kan købes med TZ570 / 670-serien, mens alle andre Gen 6 og Gen 7 firewalls understøtter en strømforsyning.

3. Banebrydende firewallinspektion, DPI-ydeevne og IPSec VPN-ydeevne
Netværksbåndbreddekrav fra apps, HD-videostreaming, sociale medier og mere stiger fortsat. Og at følge med kræver hurtigere firewallinspektion, DPI og IPSec VPN-ydeevne, som giver et sikkert netværk uden ydelsesforringelse. At have hurtigere firewall-ydeevne giver organisationer større kapacitet til at udnytte højere internethastigheder og understøtte flere samtidige og fjernbrugere.

Hvorfor opgradere: Gen 7 TZ'er tilbyder op til 4 gange firewall, DPI og IPSec VPN-ydeevne over Gen 6 firewalls.

4. Skalere højere med øget antal forbindelser (pr. Sekund, SPI, DPI, DPI-SSL)
At have et højere antal samtidige forbindelser giver større skalerbarhed ved at gøre det muligt for flere samtidige brugersessioner at være aktive og spores af firewallen.

Hvorfor opgradere: Gen 7 TZ'er tilbyder op til 15 gange så mange maksimale forbindelser som Gen 6 firewalls.

5. Flere brugere med enkelt login (SSO)
Funktionen med enkelt logon forbedrer medarbejdernes produktivitet og reducerer it-supportomkostningerne ved at give brugerne adgang til tilsluttede systemer med et enkelt id og en adgangskode.

Hvorfor opgradere: Gen 7-firewalls tillader op til fem gange flere SSO-brugere at drage fordel af brugen af ​​single sign-on end Gen 6-serien.

6. Øget VPN-forbindelse
For organisationer med fjerntliggende lokationer og filialer som f.eks. POS-forretninger er det meget vigtigt at oprette et større antal VPN-tunneler fra sted til sted. Det gør det muligt for organisationer at forbinde distribuerede netværk sammen og dele data sikkert.

Hvorfor opgradere: Gen 7 tilbyder op til otte gange flere websted-til-sted VPN-tunneller end Gen 6 firewalls.

7. Høje VLAN-grænseflader
VLAN understøtter den logiske gruppering af netværksenheder, reducerer transmissionstrafik og giver mere kontrol, når de implementerer sikkerhedspolitikker. Dette giver logisk adskillelse af enheder på det samme netværk. Høje VLAN-grænseflader giver bedre segmentering og ydeevne for organisationer.

Hvorfor opgradere: Gen 7 TZ-serien tilbyder op til fem gange flere VLAN-grænseflader end Gen 6 TZ-serien.

8. 802.11ac Wave 2-teknologi med højere maksimalt antal adgangspunkter
11ac Wave 2-teknologi forbedrer Wi-Fi-brugeroplevelsen ved at understøtte MU-MIMO-teknologi. En integreret Wi-Fi-mulighed gør det muligt for organisationer at udvide deres trådløse netværk længere uden at købe ekstra hardware. Alternativt giver et stort antal AP'er understøttet af firewallen bedre skalerbarhed af Wi-Fi-netværket.

Hvorfor opgradere: Gen 7 TZ'er (med undtagelse af TZ670) tilbyder integreret 802.11ac Wave 2 support, mens Gen 6 kun understøtter 802.11ac Wave 1 eller 802.11n teknologier. Gen 7 TZ'er understøtter op til fire gange så mange adgangspunkter som Gen 6-serien.

9. Helt ny SonicOS 7.0 support
Det funktionsrige SonicOS 7.0-operativsystem har moderne UI / UX, topologivisning, forbedret politik, avanceret sikkerhed og netværks- og styringsfunktioner sammen med TLS 1.3 og standardunderstøttelse af BGP-routing uden behov for yderligere licens.

Hvorfor opgradere: SonicOS 7.0-support er tilgængelig på Gen 7-serien og ikke tilgængelig på Gen 6-serien. Gen 6-serie firewalls kræver køb af en ekstra udvidet licens for at aktivere BGP-support, mens Gen 7 inkluderer BGP-support som standard ved hvert firewall-køb. Stateful HA support er tilgængelig på Gen 7 TZ'er, men ikke Gen 6 TZ-serier.

10. 5G USB-modemsupport
USB 3.0-porten i Gen 7 TZ'erne kunne bruges til at tilslutte en 5G-dongle til 5G-forbindelse. De er bagudkompatible med 4G / LTE / 3G-teknologier med brug af tilsvarende dongler.

Hvorfor opgradere: 5G-teknologisupport er tilgængelig på Gen 7 TZ-serien, men ikke Gen 6 TZ-serien.

OM SONICWALL TZ NÆSTE GENERATION FIREWALL


Få hurtig hastighedsforebyggelse i en fleksibel, integreret sikkerhedsløsning med SonicWall TZ-serien. SonicWall TZ næste generations firewalls er designet til små netværk og distribuerede virksomheder med fjern- og filialplaceringer og tilbyder forskellige modeller, der kan indstilles til at imødekomme dine specifikke behov.

Klar til at opgradere til den nyeste SonicWall TZ firewall? Udnyt SonicWall Secure Upgrade Plus-programmet for at spare penge, når du udskifter din eksisterende SonicWall-firewall eller et andet kvalificeret sikkerhedsapparat.

KONTAKT INFINIGATES SONICWALL TEAM

Er du interesseret i produkter og løsninger fra SonicWall, så er du velkommen til at kontakte os.
salg@infinigate.dk
Kontakt os