Betingelser for deltagelse

Oplysninger om registrering og annullering

 
Tilmelding
Tilmeldinger til standarduddannelseskurser skal altid foretages via vores hjemmeside og til interne eller individuelle træningskurser skriftligt via e-mail til info@infinigate.dk. Da antallet af deltagere til vores træning af didaktiske årsager er begrænset, vil tilmeldinger blive taget i betragtning i den rækkefølge, de modtages i. Den bindende indgåelse af kontrakten finder sted gennem bekræftelse på registrering på mail fra Infinigate. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse op til en uge før træningens start, beder vi dig om at kontakte os via e-mail på info@infinigate.dk eller telefonisk på 70205656. Ved tilmelding accepterer du disse deltagerbetingelser og de generelle vilkår og betingelser for Infinigate Danmark A/S.

Gebyrer / fakturering
Gebyrerne i træningsoversigten gælder pr. Deltager. Alle priser er ikke-bindende og inkluderer ikke lovpligtig moms. Vi forbeholder os ret til at ændre priser; De aktuelle træningsgebyrer kan til enhver tid ses på vores hjemmeside på. De gebyrer, der er angivet på hjemmesiden, er genstand for fejl og ændringer. Fakturaer udstedes inden træningens start og forfalder inden for 14 dage uden fradrag. Infinigate forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, hvis gebyr ikke er betalt i begyndelsen af ​​træningen, fra deltagelse og til at opkræve kompensation for træningsgebyret.

Ombooking
En ombookning skal altid foretages i tekstform. Du kan booke gratis til en anden aftale op til den 22. kalenderdag før start. I tilfælde af ombooking mellem den 21. og 15. kalenderdage inden træningens start opkræves et gebyr på 25% af træningsgebyret. Hvis du ændrer din reservation mellem den 14. og 8. dag inden træningens start, opkræves et gebyr på 50% af træningsgebyret. Hvis din ombooking modtages efter den 7. kalenderdag inden træningens start, opkræves et gebyr på 90% af træningsgebyret. Du kan kun ændre din reservation en gang. Hvis du ændrer din reservation eller annullerer igen, opkræves 100% af træningsgebyret. Hvis du ikke er i stand til at deltage i en træning personligt, kan du navngive en erstatningsdeltager. Der er ingen ekstra omkostninger. Hvis en uddannelsesdato af organisatoriske årsager skal annulleres af Infinigate, kan der ikke fremsættes krav ud over træningsgebyret.

Afvisning / annullering
En aflysning skal altid ske skriftligt. Du kan annullere gratis indtil den 22. kalenderdag inden træningens start. Ved aflysninger mellem den 21. og 8. kalenderdage inden træningens start opkræves et afbestillingsgebyr på 50% af træningsgebyret. Hvis vi modtager din aflysning efter den 7. kalenderdag inden træningens start, skyldes det fulde træningsgebyr et afbestillingsgebyr. I tilfælde af gratis træningskurser gælder bestemmelserne om aflysning af det respektive kursus. For flere detaljer henvises til træningsbeskrivelsen.

Baseret på den aktuelle situation med hensyn til Corona forbeholder Infinigate sig ret til at konvertere ansigt til ansigt begivenheder til virtuelle klasseværelser eller annullere dem med kort varsel. I tilfælde af konvertering til et virtuelt klasseværelse har deltageren ret til at annullere deltagelse i træningen gratis eller at ombooke til en alternativ dato. I tilfælde af aflysning er Infinigate ikke berettiget til kompensation. Yderligere krav mod Infinigate opstår ikke.

Ansvar
Ud over nr. 11 i de generelle vilkår og betingelser for Infinigate A/S påpeges det udtrykkeligt, at intet ansvar accepteres for garderobe eller andre genstande, der er bragt af deltageren.

Ophavsret
Hvis deltageren får dokumenter, har han ret til en ikke-eksklusiv og ikke-overførbar brugsret. Hver deltager forpligter sig til at overholde ophavsretten til Infinigate og dets leverandører. Infinigate og dets leverandører forbeholder sig alle rettigheder, inklusive oversættelser, kopier og genudskrivning af træningsdokumenter, selv delvis. Ingen reproduktioner må foretages uden skriftlig tilladelse fra Infinigate.

Servicevilkår
De generelle vilkår og betingelser for Infinigate A/S gælder også.